Några bilder

Här kommer de få bilder jag fick från gårdagen, enjoy.

Alla spelare och "backstagare" samlades på scen för en gemensam skål.


HV bjöd på en liten flaska champange :)


Ordförande(?) höll ett litet tal.


Tilda var på G, haha.


Brobakken körde på sin serious pose.


Fotograf Anton :)


Brobakken var inte riktigt med på "smile!".

Och det var det. Sen gick vi in och åt och tittade på en massa tal osv. Var lite besviken på att det inte var någon större artist där i år men fokuset ska ju vara på HV och det var de det var. Höjdpunkten var när Pelle presenterades och alla ställde sig upp och applåderade. När man skulle sätta sig ned sa dom åt oss att fortsätta stå upp och sen meddelades att Pelles tröja skulle hängas upp i hallen :D Till och med hans fru blev lite berörd av det :) Mäktigt är ordet.

Minnesfail

Mitt minneskort dog efter 10 bilder, vetifan vad som hände med det men det ville iaf inte spara några bilder, jag som tog på många innan jag upptäckte detta... :( La in mina bilder på datorn nu när jag kom hem, sen formaterade jag om minnerskortet å då bannemig kunde det funka igen, jävla grej. Ni får se bilderna imon... Nu ska jag och mina onda fötter sova, usch vad dom gör ont! Hoppas ni uppskattar mobilbloggarna :)

Nu blir det efterrätt! Mumma!

p290410_21_44 (MMS)

Nu blir det efterrätt! Mumma!


Intervjuer med HV spelarna, just nu är for...

p290410_21_24 (MMS)

Intervjuer med HV spelarna, just nu är forwardsen så scen. Det är en riktigt härlig stämning!


Maten är här tsm med vin, vatten, cider oc...

p290410_20_00 (MMS)

Maten är här tsm med vin, vatten, cider och skumpa. Det medelades precis att pelles tröja ska hängas i hallen :D alla stod upp och applåderade honom, mäktigt.


Gettin ready



Hej stumpy leg.

Mamma tyckte att jag skulle ha hudfärgade strumpor men jag ville prompt ha svarta, så det blev det. Vad tycker ni? Har nog förresten bestämt mig för skor nu och det blir inte nitskorna, de får fortsätta att vara prydnad, men det blir ett par andra London-skor.

Skorna jag har på mig på bilden, hittade ingen bättre bild... Det är schackmönster på sulan, awsome! Kan inte ta kort nu heller för kameran ligger på laddning.

Ska försöka att blogga under kvällen. Jag är döhungrig, usch, har försökt att inte äta så mycket idag så jag ska spara mig tills kvällen :D hihi. Förresten så fick min dejt, Frida, plötslig feber så hon ligger med 40+´och huttrar under täcker, stackarn, krya på dig kusin!

Tidigt

Klev upp på tok för tidigt i morse så när jag kom hem igen däcka jag i sängen. Vaknade nu av att min moster ringde och sa att hon hämtar mig om tio minuter. Dax att dra på sig träningskläderna igen! Orkar verkligen inte springa idag med den här träningsvärken, hoppas hon låter mig bara powerwalka *håller tummarna*.

Hemma från regnet

Jotack, man blev blöt - jätteblöt. Känner mig som en dränkt katt... Inget roligt väder, tycker faktiskt inte att det var värt att åka ner ens. Hoppas att det morgondagen kommer att göra upp för det, för då blir det party!

Stod rätt illa men fick väl till några hyfsade bilder;


Hoppas ni tycker om mobilbloggarna btw, :)

Vädret suger men livet leker! :D Guldet ti...

resize_image_-12 (MMS)

Vädret suger men livet leker! :D Guldet tillbaka där det hör hemma!


Väntar på att mamma ska sluta jobba, hon ä...

p280410_17_09 (MMS)

Väntar på att mamma ska sluta jobba, hon är iväg och springer någonstans. Blir stan lite senare för kortegen är minst en halvtimme sen. Johan sitter här och dissar HV och tycker livet är skit, men så är han DIFare med (;


Testar att mobilblogga.. från köksbordet, ...

p280410_15_11 (MMS)

Testar att mobilblogga.. från köksbordet, haha. Maten blev iaf super, tummen upp. Om det här funkar kan jag nog blogga från atollen sen! Puss.


Guldvecka

Var ju ute på en joggingrunda i morse och fy faaaaaan vilken träningsvärk jag har! Det värker i hela låren, olidligt! Och att gå upp och ner för trappor ska vi inte ens tala om.. Min moster har tvingat med mig ut imorgon bitti med men vet i sjutton om jag pallar, kommer få åka rullstol på banketten då, usch.


Vet inte om jag har visat er denna skönhet? Ringen alltså ;)

Nä, nu pratar vi om något roligare som om att jag står och lagar korv stroganoff, jag vet, unbelievable men true story. Oj vad engelska det blev där.

I alla fall(!!) det har varit några hektiska dagar på sistonde. I lördags var det jobb, SM-guld, en massa tutandes och guldfest som var en flopp. I söndags var det utgång med Huset och en rejäl fylla på det, usch. I måndags.. ja då gjorde jag ingenting.. alls. I går var det att kirra kläder till banketten och jogga jogga. Idag var det jogga jogga och nu matlagning, senare ikväll är det atollen och guldfirande som gäller! Åkte förbi där tidigare och dom har verkligen lagt ner ett stort arbete på att kvällen ska bli så bra som möjligt, scenen ser helt otrolig ut!
Årets snyggaste tisha!

Imorgon kommer det jag har sett fram emot mest - guldbanketten, yay :D Sen dagen efter är det sista april vilket menas att jag är ledig och vill ha en grillfest här hemma, FF lixom, haha. Komma? Lördag är 1 maj och detta innebäs jobb, såsom söndagen, och det är min guldvecka det.

GULDET ÄR HEMMA I JÖNKÖPING!


Guldbankett

På onsdag är det guldkortege men på torsdag är det guldbankett, det är det man ser fram emot mest med ett guld, jag gör det i alla fall. All personal och spelare samlas och äter gott och lyssnar på bra underhållning. Sist var det en akrobat som "dansade" med ett långt tygstycke i taket och så var Idol-Ola där och sjöng, bland annat. Undra vad det blir i år... ?

I alla fall så har jag spenderat hela min eftermiddag på stan på jakt efter en outfit. Efter att ha varit inne på både Once och Vila hamnade jag i vanlig ordning inne på Gina. Där hittade jag en jättesöt klänning, likadan modell på klänningen jag köpte förra veckan. Så jag köpte en rosa och en svart, haha. Emma hjälpte mig att hitta en svart kavaj till och sen hittade jag ett halsband, guldigt såklart man kör ju stenhårt på guldtemat när det är guldbankett!

Inne på H&M hittade jag fin fina guldiga ringar och ett grått nagellack som för övrigt är supersnyggt! Funderar på om jag ska plåga mig igenom kvällen med mina oanvända nitskor eller om jag ska köra på någon mer bekvämt, ska ju enda stå ut i sissådär 7h.

Vad tycker ni, hiss eller diss?





Lite suddig bild men visst var dom söta? Fullträff på det rosa med :D (Det ser rött ut på bilden)


Dessa snygga osköningar skulle ju vara en fullträff, men pallar jag?

Förresten, har en chockerande nyhet, Hannah Fogman tog en runda runt Rocksjön i morse (!) med moster. Förvånar till och med mig. Att jag joggade och att jag klev upp tidigt. Det blir lika tidigt imorgon med och då ska vi dra med oss min mamma upp till Axamo med, heja mig :D

Update, det gråa nagellacket;

Isadora Wonder Nail Nr. 65 Smoky Grey

Bakis en måndag

Det betyder väl att man hade en bra söndag? För det hade jag, kvällen i alla fall. Några av oss i Husetpersonalen och några andra finingar samlades hemma hos Lisa på Torpa för en lite förfest. Det var supertrevligt och hon hade en riktigt fin lägenhet. Senare bar det av mot Sliver där det var mycket bättre än lördagens guldfest, haha. Jag slapp sitta fast och trängas och musiken var hundra gånger bättre. Jag åkte hem vid 1-tiden och mötte några fylla HV-spelare utanför som skulle till Sliver. Stefan Liv bland annat som undrade om jag menade honom när jag sa "ni", haha. Söt. Nu har jag lagat en gratäng med massa gott, typ makaroner, haha. Vaknade inte förrens 14 idag.. igen..

HV71, Svenska mästare 2010!

Det var de jobbigaste jobbtimmarna i mitt liv. Att stå på jobbet och lyssna på radion samtidigt som man måste jobba, fy fan. Jag var helt skakis och hade handsvett och svårt att koncentrera mig. När HV gjorde suddenmålet trodde jag först inte på det, sen när jag fattade att det var sant skrek jag över hela butiken.


Gick som på små moln den närmsta halvtimmen, fram tills tutandet utanför började eskalera på allvar... Efter 3 timmar hade både jag och Eve en dunkande huvudvärk. Men det är väl någon man får stå ut med när hela stan har fått guldfeber.


Efter jag slutat jobbet var det att åka runt och hämta upp mamma, pappa och kusin för att sedan trava in på Sliver för guldfesten. Jag måste säga att det var ingen hit alls. Det var väldigt dåligt organiserat och jag satt fast, ja SATT FAST, i 20 minuter när jag skulle ta mig upp till VIP sektionen för att det var så sjukt mycket folk som ville upp och tryckte på. När jag väl kom upp var det halvt kaos där uppe med, liten yta att röra sig på. Sen var jag tvungen att köra hem mina trötta föräldrar, så tidigt som halv 3, usch vad tråkigt. Men det var ändå inget drag på Sliver så det gjorde ju inte så himla mycket.


Fick sen köra hem Panda och Jeppe och sen även hennes päron :) En mycket trevlig kväll för övrigt. Är nog fortfarande lite i chock, för jag har fortfarande inte riktigt förstått var HV71 har åstadkommit. På onsdag är kortegen och på torsdag är det guldfesten med personalen. Båda dessa kommer bli hittar tror jag :D


Guldläge för HV71!

Jag kommer börja lipa om vi vinner idag. Jag kommer börja lipa på jobbet, för det är där jag är till 23 ikväll. P4 på radion och matchtröjan i väskan. Här ska det spelas hockey i guldklass!

För nu jävlar! Nu jävlar ska vi visa Stockholmarna vad vi är gjorda av! GULDET SKA HEM TILL JÖNKÖPING!!


Jag mår illa när jag vet hur jämn matchen kommer att va, fy fan vilken jobbig kväll det här kommer att bli.

Entourage

Har precis sett klart säsong 4 av TV-serien Entourage, är helt besatt! Så grymt bra är den! Ordet "entourage" betyder "en persons närmaste umgänge, särskilt i syftning till en grupp personer som en kändis omger sig med" och det är ungefär vad serien handlar om - en star-to-be skådespelare och hans gäng på fyra :) Lägger upp en trailer på nästkommande säsong som är nummer 6 och eftersom jag inte har sett säsong 5 än så tänker jag inte se den här trailern, för det kanske finns några spoilers med.


Snö + sommardäck = ...

Jaha, det snöar. Är jag förvånad? Vet faktiskt inte, borde jag vara det? Däremot trodde jag aldrig att snön skulle lägga sig, här hemma ligger det nu ett tunt, blött täcke av snö över hela tomten. Det känns lite fel årstid för sånt här, det är ju april, jag fyller år om en månad och det börjar äntligen bli vårvarmt ute.

Men men... det är inget man kan ändra på nu... får hoppas att efter snöfall kommer det solsken!

För en halvtimme sen... ligger lite mer snö på marken nu.


Man blir ju lite deprimerad över det...


Idag...

... är det torsdag. Idag är det final 4 i SM-slutspelet. Jag är taggad, till tusen, hemmaplan två dagar i rad. Det kan bara sluta på ett sätt, förhoppningsvis.

Men innan hockeyn idag ska jag städa lite här hemma, fått hemläxa av mamma, heh. Sen ska jag och min mor även upp och fira hennes syster som fyller år idag, grattis :)

Har återfunnit mina högtalare som kom bort på Tabergsmilen med, Ellen hade dom. Nu ska jag göra ingenting en liten stund till sen eventuellt ta tag i städningen, eller inte eventuellt, jag måste...

Tabergsmilen i bilder

Efter en mycket rolig Tabergsmil och en trevlig men väääldigt lugn utgång (för min del) har jag både träningsvärk och ont i fötterna. Det känns att man har varit i skogen och vandrat. Det var verkligen över förväntningar, Tabergsmilen, superkul! Man märkte inte ens att man hade gått en mil, förrens idag då. Tyckte verkligen att vårat 80-tals tema var en hit, alla tittade på oss och tyckte vi var sååå fina :) Hihi.

Alla var jättetrötta på förfesten hemma hos Fia så det var väldigt lugnt, några satt å grinade åt sitt vin och några satt och gäspade. Hur sjutton ska jag orka gå runt på jobbet idag? Aj, aj, aj.

Var förresten förbi Huset igår med, det var ett riktigt drag, nästintill fullt med. Ingen av flickorna orkade gå dit från Centan, lite synd för det hade varit mycket roligare där...

Anyways, här kommer lite bilder från skogen;

Jossan och jag gjorde oss i ordning hemma hos henne. Wild.


Mötte upp giiirlsen utanför. Amanda, Fanny, Sofia, Lizah och så Jossan :) Emmelie, Sophie, Ellen och Martina kom lite senare.




Fikapaus :)






Grilldax!


Födelsedagsbarnet, Lisa :D




Manda (eller någon annan) spillde senap.




Lisa fick ett nytt uppdrag.


7 små pojkar som stalkade oss.


Ett av Lisas uppdrag; krypa 50 meter.












Tabergsmilen!

Imorgon är det dax för Tabergsmilen, blir första gången för mig, ska bli suuuperkul! För er som inte vet vad det är så är det (som jag uppfattat det) olika lag (vi tjejer är i två lag) som går en mil och på vägen gör man olika uppdrag och så finns det grillplatser man kan stanna på. Kommer nog bli super! Vi har även bestämt oss för att klä ut oss 80's style. Kommer bli awsome och vi kommer vara så färgglada och fula, haha.

Klassfest hos Michis.

På kvällen ska vi hem till Fias nya lägenhet och förfesta lite och sen ska vi ut för Liza fyller 20 så vi ska fira henne! Har stora förväntningar på dagen, framför allt på att vi tjejer inte har träffats allihop på så sjuuukt länge. Nu ska jag fortsätta att packa ner allt färgglatt jag har, puss på er!

Död och glädje

"Pang!" Sare, så va råttan död.


Så nu taggar vi hockey och jag har aaallt jag behöver; tröjan, hatten och räkmackan!


Iiiihk!

Vi har en råtta i hålet där våran badtunna ska stå, och stor är den med! Min pappa fick panik första gången han såg våran nya gäst, han tycker varken om råttor eller möss.



Råttan har alltså på något sätt ramlat ner i hålet och eftersom det är höga träkanter kommer den inte upp. Pappa ser bara lösningen i att ringa granne Hannes och hans luftgevär...

Långpromenad och Gränna

Här kommer de utlovade bilderna från min och Monicas långpromenix med Kevin och från när jag och Jossan var i Gränna igår :)


Haha, kolla Kevins bakben!



Blev bara två bilder från Gränna visst;
Utanför minigolfen i hamnen, som självklart med var stängd.


Kebabtallrik på Mac Andrée, yum yum.


Innan läggdax

Tog en impulstripp till Gränna idag, jag och Jossan. Det blev en väldigt solig och skön utflykt. Det var över 10 plusgrader i lilla Gränna och man kände hur man blev varm i heeela kroppen. Hela klart dagens plus. Dagens minus är att vi tänkte äta på Pir Kro i hamnen men varken det eller något av de andra mysiga ställerna var öppna så det blev Grännas svar på McDonalds; Mac Andrée. Dögott, såklart. Vi tog varsin kebabtallrik.

Jobbade på Hemmakväll på kvällen med och jag och Ida (tjejen jag jobbade med) kom fram till att "Paranormal Activity) jag väldigt lagligt laddade ner när jag var i England inte alls slutade likadant på DVD filmen. Jag som tyckte att slutet av filmen förstörde allt. Så detta fixades genom att jag lånade hem filmen och nu ska titta på den och se det bättre slutet, för det lät mycket bättre.

I slutet jag såg så mördade Katie sin pojkvän på nedervåningen sen gick upp för trappan och satte sig i fosterställning brevid sängen och satt där i ungefär 3 dagar till man här polisen komma in. När poliserna ser henne vid sängen så skjuter dom henne... Så hiiiimla sämst! Men nu är det då dax för ett bättre slut, hoppas att inte filmen påverkar mig lika mycket som sist - att jag inte kan sova ordentligt på 3 nätter...


Förresten, angående bilder fårn igår och idag så looovar jag att dom kommer upp imon!

Voff

Monica har varit här med sin lilla vovve Kevin idag. Vi gick på en långpromenad i Hovslätt och mindes våran barndom :) Det var sjukt skönt väder ute, sådär så att man nästan blev lite svettig. På tillbaka vägen fick det helt för sig att bli blåsigt så det var inte fullt lika mysigt.

Monica och jag i tvåan.

Vad Hovslätt har ändrats sen man var liten! Jag tänker ju inte på det eftersom jag fortfarande bor kvar, det var Monica som uppmärksammade mig om det. Skolan ser verkligen inte ut som den gjorde när vi gick där, nä, nu ska de ju inte vara någon "slänggunga" längre utan en gunga som ser ut som en korg?!

Anyways så tog jag lite bilder men dom lägger jag upp senare :) Puss!

Söndag

Idag har jag haft mina småkusiner (som inte är så små) på besök. Vi har turistat oss genom stan och varit uppe på Tabergs topp och tittat på lamorna i Stadsparken. Dagen började med fika hos mig och min kladdkaka som just blev en chokladkaka för kladdet ville den sig inte få till riktigt. Vi avslutade en flamsig och mycket trevlig dag med en middag på Dal Baffo. Nu är klockan halv tio och jag tycker just att det nog är dax att tänka på refrängen som det så fint heter, alltså hoppa i säng och titta på något intressant på TV innan man somnar.

Imorgon ska jag träffa min barndomskamrat och dagispolare Emma. Vi har bara träffats sådär lite lätt och nu sk avi för första gången på säkert 10 år träffas på "riktigt". Jag hoppas på en solig dag som man kan inta en ute servering på någon fik :)

Helgsyssla

I helgen blir de sova, dator, jobba, sova, datorn, jobba osv. Känns det som i alla fall. Hade en ytterst trevlig dag igår med Joss, åkte runt i hela stan och gjorde absolut ingenting, det var skönt, att bara vara liksom. Jag fick väl med mig en söt blommig klänning från Gina och Jossan fick väl med sig ett par söta spets underkläder men annars gjorde vi ingenting.


Jag och Joss på en klassfest.

Det händer ungefär ingenting på jobbet igår. Stod och lösta korsord med Cajsa och vaktis, Mårten försökte hjälpa till med. Ikväll blir det mer fart - garanterat, min näst sista helg på Huset, snyft.

Jobb

Börjar på Hemmakväll nästa vecka, söndag för att bli exakt. Det skulle ha varit min sista helg på Huset den här helgen men jag tror nog att jag sätter upp mig på "vill jobba" nästa helg med, hah :) Trivs så himla bra bland mina garderobtjejer ju, lite ledsamt att lämna dem. Får se till att bli deras bästa kund istället :D Har jobbat lite på Hemmakväll för att lära mig lite och så och det känns faktiskt riktigt bra. Jag kommer få bättre tider och bättre lön med för den delen, haha. Det var som Mårten sa "Det är smart, tänk med plånboken" när jag sa att jag fått jobb där och måste sluta på Huset. Det är lite speciellt ändå att ha varit med från början på Huset, se hur det har förvandlats.

Nä, ska sluta vara sentimental nu. Ska in till stan vid 2 och fixa min nagel som gick av igår, snyft. Sen ska jag hämta Jossey i T-mountain för en liten JKPG roadtrip, yay :D

Semifinal = Final?

Ikväll kan vara den avgörande matchen för HV71 för vinner de går de till final. Samma gäller för Djurgården och det är dem jag vill att HV ska möta i en eventuell final. Jag hoppas verkligen att grabbarna taggar till ikväll för HV ska till SM-final!!

Bild från jnytt.se efter Malins andra mål som gjorde att HV vann sudden och det blev 3-1 i matcher.


Glassrecension

Köpte denna idag. Så, är den värd sina 26 kr?


Efter 5 bett har jag bara mött vanilj, vanilj, vanilj... När kommer jordnötssmaken?


Sedär, glassen är snart slut och vad hittar vi i botten? Jo, allting! Det var en väldig smakskillnad och de sista två betten bara osar av jordnötssmak.

Vad blir mitt betyg då? Jag ger den 2,5 av 5 blommor!
Den var väldigt tråkig i början och sen kom alla smaker på en gång, eftersmaken håller i sig rätt långe. För 26 kronor förväntar man sig något godare och bättre genomfört, speciellt när det är en "märkesglass". Gör om, gör rätt, Ben & Jerry's.


En dag med Lee

Lee kom hit och efter en dag flög hon hastigt till Stockholm, haha. Vi tittade på 4 skräckfilmer. Sådana filmer som är så dåliga så de är bra. Det blev Saw 6 och sen alla tre Wrong Turn filmerna. Haha. Wrong Turn filmerna är döösöta, haha, speciellt miffot i första filmen som skrattar hela tiden :D

Vi åt upp mina sista Skittles och matchade dem med våra nagellack :) (Har för övrigt tagit bort mitt nagellack.)


Luvvie duvvie the red ones :D


Stök, skräp och fylla

Var ute och åkte på stan igår med Johanna och Malin. Tycker inte att poliserna i den här stan är smarta.. alls. De blockerar överallt - speciellt vägarna upp till A6, så vart man än åkte i stan; Biltema, Atollen, A6 parkeringen, Coop parkeringen, var det skräp! När polisen blockerar så åker ju folk runt överallt. Sist var de mer samlade på ett ställe.

I år är det skräp och sopor över hela jävla stan! Hela A6 parkeringen är full med krossat glas, tomburkar och McDonaldspåsar! Och det slutar inte där, nej, halva Solåsen ser likadan ut, såsom läng med E4:an och på Atollen. Skäms, Jönköpingspoliser! Så vad har jag för brilliant idé istället för detta då? Jo, förra året var folket samlade på 3 ställen, och det var även där allt skräp höll sig; Ica Maxi parkeringen, Atollen och Coop parkeringen. Varför inte låta de hålla sig på i alla fall A6 och Atollen?`Då håller sig allt stök, skräp och fylla på två ställen = gör det lättare för polisen... suck...

Bild från Jnytt.se


Hellre sent än aldrig - påskgula naglar :)

Header

Gjorde en ny header lite snabbt, tyckte min förra var så opersonlig. Vad tycker ni? Jag tycker att så fort det kommer blommor i parkerna i Jönköping ska jag dit, ta kort och göra en ny header. Haha.

Första April

Idag ska man ju lura folk och hitta på en massa dumheter, men jag är så grymt dålig på de så skulle jag skriva nått här som inte var sant så skulle ingen gå på det endå. Kanske om du är lättlurad..

Ikväll taggar vi första semin; Skellefteå - HV71 och vi vill inte ha något aprilskämt! Sen är det ju skärtorsdag idag med vilket innebär att Huset är öppet och att Hannah ska jobba :)
Lite kul fakta såhär vid påsk är att vi svenskar äter mest godis i heeeela världen! Japp, mer än de sockerberoende amerikanarna. Vi äter hela 17 kg per person varje år och dricker ca 90 liter läsk per person och år. Regeringen tycker att det har gått så långt att de vill skattesätta socker för att få folk att äta mer frukt och grönt.

RSS 2.0