Mot Skåne!

Fick mitt efterlängtade paket från Friis & Company idag, gissa om jag blev glad? Nu sitter jag och äter lite lunch och så fort jag är klart ska jag bege mig mot Malmö. Hinner inte ta bild på mina nya grejer idag utan det får bli nere i Skåne, så länge får ni en sneak peak på den aprikosfärgade härligheten, helt perfekt för en weekend!


De senaste dagarna

Jag och Monica har stekt så in i de senaste dagarna och jag tycker att det har gett lite resultat i alla fall, är nog inte lika brun som mina föräldrar men har fått lite färg :)

Kevin svettas i skuggan


Sötaste Monica i tunnan






Lee förgyllde min dag med ett besök, hon hade en ny snygg väska.


Lunch och Pixar Short Films :D

Bla bla bla

Visste inte vad jag skulle skriva så lägger upp ett halvtrist videoinlägg istället. Inväntar ork att lägga över bilder till datorn så dom kommer senare :)


Skåne

Nu är det bestämt i alla fall, förhoppningsvis, jag ska till Skåneland nästa vecka :) Tänkte glida förbi Malmö och hälsa på Phille men han skulle jobba i Nässjö så han erbjöd mig hans lägenhet, haha, söt. Så det blir Malmö en natt och sen till Tomelilla och leka med Lee. Sen, ooooh, sen, ska vi göra Jönköping osäkert :D

Lilla Clion intryckt mellan storbilarna :(

Har haft en underbart lugn och trevlig midsommar med Monica trots att vi nog hade gjort något annat men jag tycker våran chill kväll blev rätt skön endå.

Hela dagen med Monica









Midsommarafton!

Idag är det helgen nästan hela Sverige har väntat på i ett år - årets största suparhelg, men också årets största trafikhelg. Det har redan dött tre personer i midsommartrafiken så ta det lugnt!

Jag kom just hem från jobbet, eftersom det är helgdag gjorde vi bara det som vi brukar göra på helgen - stranden och sen hem :) Funderar på att sova någon timme innan jag ska till Monica. Oh, oh, får förresten hela två timmars sovmorgon imon! Börjar vid 8 istället för 6, sååå skönt, så jag bestämde mig för att sova hos Monica.

Pappas 50-års fest för några somrar sen, när jag hade svart hår :P

Annars då? Vad har ni för planer idag? Fira hemma eller någon annan stans? Glad midsommar!

Vlog


Strax sovdax

Ska strax krypa ner under täcket och stänga av datorn men först hinner jag med ett litet inlägg. Imorgon är det dax för första dagen i sista veckan på kommunen, ska bli så gött! Sen så längtar jag ihjäl mig tills jag får mitt paket från Friis & Company... Det var väl det jag kom på att skriva nu, haha. Bilderna är från gårdagen.




Sol vind och vatten...

Igår var det lite schtek på Vätterstranden men idag tar jag det till min altan. Det är min sista lediga dag idag och sen har jag endast en vecka kvar på kommunen! Hur skönt som helst för det är verkligen plågsamt att gå upp klockan 5 varje morgon. Sen har jag bara midsommarhelgen på Hemmakväll och sen jobbar jag inte där på nästan två veckor. Man kan säga att jag får lite semester, hihi.


Åker nog till Skåne över nästa helg med, hämtar hem Lee till where she belongs - in my car :) Får se hur vilse vi åker den här gången, vem vet, det kanske bli Malmö istället för Bolerup igen? Haha.


Friis & Co sommarrea!

Ohnoes! Det är REA på Friis & Co så nu sitter jag verkligen i skiten, har redan hittar 3 snygga väskor plus en del accessoarer... Slänger upp lite bilder så får ni se sen vad jag klickar hem...

"Rocksy bag" 680 kr NU:344 kr



"Quilt bag" 689 kr NU:344 kr



"Travel Bright Bag Big" 689 kr NU:344 kr



"Dafne Sweat" 459kr NU:230 kr



"Bahamas triangle bikini" 459kr NU:250 kr



"Kingdom ankle chain" 59 kr NU:30 kr



"Circle bracelet 'With Love' " 59 kr NU:30 kr



"Star jeans leggins" 299 kr NU:150 kr

Fler produkter hittar ni i deras webshop här.

Kan inte bestämma mig

Vilken av dessa snygga ringar ska jag beställa?
Klicka på bilderna för en större bild.

och vill jag inte ha denna skönhet från Friis & Company, mitt absoluta favoritväskmärke!
689 kr exlusive frakt, men vill jag ha den vita eller den svarta?

Gårkvällen

Här kommer bilder från igår kväll som lovat när jag och Jossan satte igång (läs: försökte sätta igång) tunnan och sen när Michis, Sofia och Ellen kom :)












Kväll på altanen

Blev en supermysig eftermiddag/kväll på altanen! Jossey hämta mig strax efter jag hade kommit hem från jobbet och vi åkte och hämtade mat på Wok som vi åt här hemma på altanen :) Vi hade problem att få igång tunnan så jag ringde morbror Dick. Det slutade i en halvfull bensindunk och kedjeexplosioner i spisen men fyr på det fick vi! Vi eldade nog lite länge med för temperaturen stannade på 45 grader innan Sofia, Michis och Ellen hade kommit... Det sved rejält när man gick i tunnan men det gick över. Jag och Fia satt och svettade sönder redan efter 5 minuter så det blev lite ner och ur.

Tog en hel drös med bilder med men jag orkar inte lägga över dom på datorn nu för jag är helt slut, har ju varit igång sen 5 i morse. Ska lägga mig i sängen och titta på en film och sen ska jag njuta av en härlig sovmorgon imorgon!

Badkväll

Ikväll kommer några tjejer hit och vi ska dricka gott och bada gott i våran badtunna (om jag får igång den, hoppas, hoppas!) men först nu ska jag och Jossey äta take away på altanen, har inte bestämt vad än men något smasken ska det bli, är sugen på asiatiskt. Ska ta med mig fetkameran ut så ni kan få lite mer än text att roa er med. Have a nice day :)

Helgen

Har varit mycket jobb i helgen och jag har ett pass kvar sen är det måndag vilket betyder en sista tidigt morgon innan ledighet! När vi åkte förbi rondellen utanför Kinnarps Arena i morse låg det tre dreamhackare med varsin sovsäck där, haha, varför liksom? När det finns sovsalar, dessutom var det kallt som fan ute och blött i gräset.

Jag såg även på bröllopet igår, jag som skulle bojkotta det men kunde inte sluta titta när jag väl satt på TVn. Jag blev helt tårögd av ceremonin och av att både Daniel och Viktoria med blev tårögda, så gulligt!

Det är förresten bara en helg kvar med dålig update nu, sen slutar jag mitt sommarjobb och då har jag mycket mer tid över till er :D

Röd, sen brun.

Så fort jag kom hem från jobbet idag intog jag altanen! Spelade grekskivan på högsta volym och låtsades att jag var på 41 grader(!!) varma Naxos, Grekland. Mjo, lite ångrar jag väl att jag inte följde med men det kommer fler resor, jösses, är ju inte gammal ens.

Har i alla fall bränt mig efter dessa två dagar sol, min rygg är fett röd och jag har bränt mig på den övre delen av ryggen, där jag inte når att smörja mig själv, typiskt när man bor ensam... Får leta upp ett linne som täcker ryggen men inte är för varmt till jobbet imorgon, vill inte bränna sönder mig.


Schtek i parken

Kom just hem efter en underbar dag/eftermiddag i Munksjöparken. Var helt underbart att bara ligga i solen och prata om ingenting, tror faktiskt jag brände mig lite men tycker att babyoljan tog lite dåligt. Imorgon får jag steka själv eftersom jag jobbar under de bästa soltimmarna... Får vika upp mina byxor en heeel massa och ha ett linne som visar mycket hud så jag inte får fula ränder, hah.


Jönköpings Posten



Höll på att bryta foten i mina höga skor när jag slog upp JP utanför Hemköp idag, herreguuuud vilken bild! Dock måste jag berömma journalisten för att han fick fram en vetig mening av allt mitt babbel, haha.

"- Som det är nu har jag tre olika timanställningar. Jag hoppas på en större tjänst. Jag vill inte fara runt som jag gör idag. Därför söker jag till City Gross, säger Hannah Fogman, som bor i Hovslätt."

Han frågade om jag bodde i Jönköping och jag svarade "Nej nej, jag bor i Hovslätt!" haha. Varföööör var jag tvungen att säga så? Hahaha. Ursäkta den dåliga mobilbilden förresten men mina föräldrar har lagt slag på min digitalkamera nu när de ska till Grekland...

Kvällsfika

Kom just hem från en härlig fika i stan med tjejerna, riktigt trevligt att träffa dem igen, var ett tag sen sist :) Nu längtar jag bara tills jag slutar mitt sommarjobb och kan umgås lite mer med dem, är ju fett jobbigt att gå upp 5 varje morgon och ännu jobbigare om man har gjort något på kvällen. Är som sagt ledig tisdag och onsdag så jag ska verkligen sova ut! Kanske blir en fika med Monica imorgon, måste planera om London lite... Hoppas vi hittar ett datum för är verkligen jättesugen på att åka dit! Lovade er bilder från mobilen och har äntligen orkat/kommit ihåg att överföra dem så här är några ni inte sett (bara om ni kollat Facebook).

Svalkade fötterna i Fridas pool när vi var där på grillmiddag på nationaldagen.


En härlig morgon på jobbet med soluppgången på strandpromenaden :)


En inte alls lika härlig morgon med Vättern full av pollen...


Rivningshuset på Strandgatan, ser ut som att det har blivit bombat.


Studenten på John Bauer, ett år senare.


Studentefterfest på stora hotellet.


En inte alls så nykter Hannah samma kväll...


Studenten Ida och en inte alls så god drink på Saltkråkan.


Efter fikat ikväll :)

Måndag

Måndag innebär dagen innan helg för mig eftersom jag är ledig tisdag och onsdag, fett skönt. Har inte kunnat uppdatera så mycket eftersom det är en del jobb och en hel massa sömn att ta igen. Nästa helg blir inte bättre då jag jobbar alla tre helgdagar på Hemmakväll också. Men peppa peppa, jag får ju en go lön :) Såg förresten att jag inte kan åka till London på dom datum jag och Monica har tittat på.. Finns ingen som kan ta mina pass på Hemmakväll :/ Vi får titta på ett nytt datum helt enkelt.

Fina bilder från gårdagen





Galet igår :D haha. Men jag var i säng halv 11 eftersom jag skulle upp klockan 6!

Efter studenten

Vi hade nästintill ingenting att göra idag på jobbet, det kommunala jobbet då. Jag menar, vem vill vara ute när det regnar? Det var väl 2 pappersbitar på Piren och ännu mindre på strandpromenaden. Runt sjöarna letade vi verkligen skräp och fiskade till och med upp skit från vattnet. Kommer bli lika mycket att göra imorgon, eller ska jag säga lika lite?

Ska fira min kusin som tar studenten imorgon, shieet, studenten. Ett år sen jag tog min, tiden har verkligen gått fort! Så vad har jag gjort på ett år? Jag har haft 5 jobb i alla fall och hunnit med 4 månader i London, fyllt 20 och .. och .. inget mer typ. Det är väl det mest spännande. Eller jag har åkt flyg 7 gånger, alla gånger till och från London - det ni! Har hunnit med en del roadtrips till och från Skåne med och några inom länsgränsen, alla med Lee. Den roligaste var nog när vi skulle hem ifrån Tomelilla och tog en "liten avstickare" till Halmstad för att äta hos Jossan på golfrestaurangen. Hann köra fel på samma bussgata i Halmstad då med, fint. Vad har ni gjort sen studenten/skolavslutningen förra året?




Bäckadals bal

Paret jag var där för att ta kort på.




Baltjejerna var satta i arbete inför fotograferingen.




Sjukt snygga smycken!


Sandra var balvärdinna :)


Armbanden var fab :)


Sophie hade helt klart den snyggaste klänningen av alla!






Balens snyggaste skor! Någon som vet vart hon har köpt dessa??

Onsdag

Japps, sista lediga dagen sen är det 5 dagar med tidigt uppstigning igen. Det gör inte så mycket så länge vädret är sämst förstås, för då är det ju ingen som vill vara ute = inget skräp :D Ska strax sätta igång med mitt rum, fyfan vad det ser ut, vill inte ens bjuda på en före bild... Sen vid halv fem/fem ska jag till Monica och vi ska boka hotell till London.

Bildbomb

Lovade er en bildbomb idag men så blev det inte. Efter att ha vaknat vid 12-tiden av sprängande huvudvärk somnade jag någon timme senare på soffan och vaknade inte förrens vid 3. Då var det bara att hoppa in i duschen för halv fem skulle jag göra naglarna hos Monica. Där blev jag kvar till halv åtta och sen dess har hon och jag suttit på Skype och försökt att boka våran London resa i augusti. Vi har kommit fram till datum och that's about it, haha. Jag ska hem till henne i morgon och då ska vi försöka göra lite mer nytta.

Fick fram tre bilder till er i alla fall, den första är på mitt nya Thomas Sabo smycke - en smyckesring att hänga mina berlocker i. Den andra är på min korta visit i Munksjöparken i lördags och den sista är på mina nya fina marinblåa naglar :D




Sämst uppdatering

90 % av mina senaste inlägg har varit från mobilen och dessutom jättetråkiga och bildlösa. Har ju precis börjat mitt sommarjobb och sen har jag även jobbar på Hemmakväll lördag och söndag kväll så updaten har varit kass. Ska på mina två lediga dagar nu försöka gottgöra det så imon får ni en hel drös bilder, bra va? :D

Söndag eller Torsdag?

Just hemkommen ifrån näst sista dagen på jobbet för veckan. För er är det söndag men för mig är det torsdag eftersom vi är lediga tisdag och onsdag. Då blir alltså torsdag som em måndag för oss, rörigt, jag vet. Aaaaanyways... Sjukt varmt idag, gött! Det blir att pressa, pressa idag för sen blir det jobb ikväll igen. Hoppas att ni får en superb söndag/torsdag, ska äta upp min lunch sen sova en timme :)

Lördag morgon

Hann med en hel del i morse, långt innan staden hade vaknat till liv. Efter en rätt hyffsat skräpfri längst med västra strandpromenaden och Piren åkte vi förbi de som var på Vätterstranden och fy faan vad det såg ut!

Anyways, efter att ha passerat där styrde vi mot Munksjöparken där det suttit ett hundratal studenter igår. TOLV sopsäckar senare var parken ren på allt förrumtom fimpar ungefär. Jag och Tobias hittade ett helt kubbset så vi speelade två snabba omgångar som han vann båda... Typiskt. Kan väl säga att jag är bättre på det med de gotländska reglerna.

Nu ligger jag och mamma i solen på altanen, sov 1,5h innan men ska passa på lite till för jag ska ju jobba till 23 ikväll på Hemmakväll. Puss :)

Andra dagen på jobbet

Klockan är snart 6 och jag sitter vid kanotklubben i solen, underbart. Clion sa 6 grader i skuggan men i solen skulle jag gissa på en 10+, hur skönt är inte det? Det kommer nog bli en härlig dag :)

Solfrossa

Idag kan jag tänka mig att alla har gottat sig i solen medan jag har suttit på ett kontor, fy för er! Nae, men det var faktiskt frivilligt. Erbjöd mig att hjälpa till att skriva nya medlemslistor för Småföretagarna och dubbelkolla adresserna till företagen, säkert ett år sen någon gjorde det. Känner mig nyttig :) Tog precis hela dagen också och Excel är verkligen inget underhållande program. Jag hoppas hoppas att det är sol imorgon för det är första dagen på sommarjobbet och då vill jag inte ha regn på mig. Ska vara där 8 imorgon som är en helt vetig tid, men sen, oooh, sen, då börjar jag klockan 6! Kommer bli tidiga kvällar men någon gång ska jag offra mig för en utgång, lovar!

RSS 2.0