Can't wait

Är just hemkommen från min lägenhet, kan knappt vänta tills imorgon då jag kan sova där för första gången! Har märkt att min granne är rätt partysugen så där kommer det nog bli en del fest, haha, men jag ska nog visa honom hur man festar ;) Jag hoppas mitt bredband kommer snart med så jag kan använda internet i lägenheten.

Imorgon ska pappa sätta upp TVn och hallen ska fixas i ordning lite, ni anar inte hur snygg lägenheten är nu! Jag måste se till att ladda min kamera och ta lite bilder, kanske till och med ett litet videoklipp :)

Lade upp en bild på Facebook tidigare som visade hur snyggve min TV-bänk är.


Restaurangfest imorgon och jag ska tagga, hoppas att det blir en superkväll!

Happy Halloween

Ska ni klä ut er ikväll? Jag ska fortsätta att packa upp i alla fall. Restaurangfest imorgon med, får se om jag pallar ;)


Hemkommen från stan

Eller ska man säga "bortkommen"? Jag menar att Hovlätt inte längre är hemma, inte på pappret i alla fall. Det var en helt sjuk känsla att sitta där på golvet i köket med en burk asiatiskt i handen och inse att det, just det ögonblicket har jag väntat på i två månader. Sen att hissen bekvämligt nog hade börjat strejka lagom tills inflyttningen är ju en annan femma men nu är nästan allt i lägenheten, bara TVn kvar men den kommer upp tills nästa vecka.

Det var rätt skumt att gå utanför entrédörren rakt ut på Juneporten, det är så himla tyst och lugnt på innegården så det var en stark kontrast mot alla festande människor på stan. Jag tänkte att "Här kommer jag att trivas".

Tog två bilder, en på när vi lastade in allt i budbilen och en när vi var på väg från lägenheten. Nästan allt är på plats i köket och i badrummet, det är kläder och möblering kvar. Jag och pappa hade en liten dispyt om möbeltassar, dem var verkligen helt borta och vi har fortfarande inte hittat dem. Vi letade i varenda kartong men dem var helt väck så imorgon köper vi nya.



Jag jobbar 10-15.30 imorgon och sen är det raka vägen till lägenheten och fortsätta att packa upp :)

Mobilblogg - lunch

Sitter utanför Chicki Ma Ma och väntar på mat, mamma är inne och beställer. Jag tog chicky bits med ris och currysås, så sjuuukt gott! Vi har varit och hämtat mitt soffbord och köpt mammas och pappas inflyttningspresent till mig :) yay. Är superhungrig så ska bli gott med mat. Ser att mamma kommer nu, hörs nog senare! Puss på er

Finishing touch

Sitter på banken nu och fixar det sista innan lägenheten är min och i eftermiddag börjar jag att flytta in!

HV71 - Timrå IK

Nu håller vi tummarna för HV. Jag jobbar ikväll (vilket betyder att det här är ett tidsinställt inlägg) så kom gärna förbi kiosken om ni ska till arenan.

Har packat det sista idag och även hunnit med en tur på IKEA för att inhandla fler kartonger, pappa ville inte krypa längst in på vinden för att hämta fler. Skulle också köpa den filt som var slut sist men det visade sig att den var slut nu med och förmodligen får de inte in några mer, fan. Den var helt perfekt... På hemsidan står det att den finns inne men den ljuger la väl då. Hittade ingen filt på IEMS eller Hemtex heller så någon som vet vart man kan hitta en schyrrans röd filt?

Vlog

Sorry för den taskiga kvalitén men min mobil är inte främst gjord för att filmas med.


I förrgår, nästan helt klar :)

Besiktning

Kom just hem från besiktningen av min lägenhet, i helhet var allt okej om man räknar bort hålet(!) i golvet. Jag tog inga bilder för kameran har jag packat ner, det var först efteråt som jag kom på att jag ju kunde fotat med mobilen men jag har en schysst bild på badrummet jag kan visa er. Har även en videoblogg på mobilen jag glömt att visa er, det kommer upp runt 3-tiden idag.

Packa, packa, packa

Det är vad min dag har bestått av, har dessutom hunnit dra igenom några avsnitt av Entourage och filmen Armageddon.

Om en timme ska jag åka till jobbet, men innan dess ska jag dricka en Red Bull, är helt off idag. Imorgon är det besiktning av min lägenhet och alltså första gången jag ser det i färdigt skick, I'm so excited!

Subway

Reklamen på Spotify funkar faktiskt ibland för jag blev dösugen på en Subway macka efter att ha hört deras reklam. Jag åt jämt på Subway i London känns det som, för lat för att laga mat och lite svårt när det ska vara kosher med... köttet är svindyrt.

En vecka åt jag "Sub of the Day" varje dag, tillåmed tonfisken på fredagen. Jag har aldrig tyckt om tonfisk men tänkte att jag skulle ge det en ärlig chans, och vet ni, jag gillade det inte alls...
Dagens "Sub of the Day" är med skagenröra, mums.

Ska åka och handla åt mamma lite senare så kanske åker förbi Subway... Så satens gott!

Förbannad!!!

Är så jäääävla förbannad just nu för att våran cp ytterdörr inte går att få upp!! Jag får gå via balkongdörren! Åååååååh vad jag är på dåligt humör, den har cpat i flera månader nu! Dessutom piper brandvarnaren för det är lågt batteri så jag får ont i huvet!

Akutinringd

En av arbetsledarna på jobbet ringde mig ikväll, precis när jag och Jossan hade kommit hem till mig och satt på en av de tre filmer vi hade tänkt att se ikväll. Han behövde mig på jobbet nu, så det var bara att åka.

Det var rätt lugnt på jobbet för att vara en lönedag men lite att göra fanns det ändå. Vi var ett trevligt gäng som jobbade och alla hade headset på sig så det var lite flummigt emellanåt.

Kom just hem nu efter att ha kört hem Alexandra som bor i Norrahammar, vi tog var sin liten matsäck med oss från jobbet, om nom nom. Nu tänkte jag titta på en film och äta godis, precis som jag hade planerat från början. Imorgon ska jag försöka packa "på riktigt" och på kvällen är det jobb på HV, godnatt :)

Ledig hela veckan

Schemat på BK är fortfarande lite vajsigt så jag är ledig hela veckan igen och jobbar endast i helgen. Fast på ett sätt är det ju bra eftersom jag ska packa klart allt den här veckan eftersom jag i helgen redan ska börja flytta! Ihk vaad kul det ska bli!

Det är sol ute idag så man känner för att göra någonting men jag har ingen aning om vad, kan vara vad som helst eftersom lönen kom idag, yay.

Nä, nu känner jag att jag kommer på sidospår hela tiden. Förresten så är det här ett tidsinställt inlägg, blogg.se senaste uppfinning. Jag tycker att det är sjukt bra!

Vi hörs snart igen, för nu kan jag blogga lite mer eftersom jag inte jobbar i veckan. Puss på er!

Saknar mina naglar :'(


Och ja, jag älskar nagellack!

Jag flyttar i helgen!

"Hej

Fredagen den 29/10 kl 17.00 kommer nycklar delas ut till lägenheterna. Detta för att ni skall ha möjlighet att flytta in under helgen."


Tyskland =

Mamma köpte Skittles till mig, oooh, lyckaaa <3 !!


Det fylldes på ...


... och pappa hade inte ens packat upp allt. Nu vet ni vad jag ska göra i november, muhaha. Japp, ni hade rätt - äta Skittles!

Shop til you drop

Nae, rubriken kanske inte stämmer riktigt men jag har spenderat nästan 4k av mammas pengar idag :D Ah, fast ni kan ju låtsas som att 3 000 av dem inte gick till euro som de ska ha med sig till Tyskland.
Aaaaanyways, tog några ointressanta bilder och en fet dålig "dagens outfit" så den får ni inte se, maha.

Äääälskar mina boots :D


Dagen i ringar :)


Me n my dude hangin in the car, yo. (Ja, jag vet, måste fixa ögonbrynen...)


Vart ju nyfiken. Ger stället 5/5 toasters :D

Dagens lista

Har massa att göra idag och klockan är redan 12. Jag har kunnat pricka av en punkt på listan i alla fall - tvätta min jobbkläder. Nästa är att hänga dem på tork och äta frukost, sen ska jag bege mig mot stan för att först svänga förbi Forex och sen Biltema. Kanske att jag tar en tur förbi City Gross med och kollar läget? Fast det kanske är en dålig idé när jag tänker efter, halva Jönköping kommer att vara där inne. Tänkte ta med mig kameran för att fota ointressanta saker så det kanske kommer upp lite bilder senare idag.

Ikväll ska jag jobba på matchen, HV71 vs. DIF, kom gärna förbi :)

Photoshop

En vän till mig, Emma, photoshopade en bild på Megan Fox och jag blev lite sugen på att photoshoppa den med. Tänk på att vi båda är amatörer när det gäller detta och jag har glömt typ allt jag lärde mig i photoshop i skolan, men här är dem;

Emmas bild


Min bild, FÖRE - EFTER.

Brunett

Satt och tittade på en repris av en gammal Top Model säsong på TV häromdagen och då bara slog det mig - jag vill bli brunett igen! Sen när jag verkligen tänkte igenom det vet jag inte riktigt om det är värt det, men sen finns det ju en massa fördelar med det också så jag hjorde en för- & nackdelar lista...


Det som för mig väger starkast i nackdelar är att jag måste färga utväxten hela tiden, det var faktiskt anledningen till att jag blev blond igen. Jag kanske bara kan lägga in lite mörka slingor, men å andra sidan vill jag inte vara mörkblond, jag vill vara riktigt chokladbrun... Vad tycker ni?

Snö?

Det ska tydligen snöa inatt/imorgon. Läskigt, jag vet att det är oktober och allt men ska det inte vara höst innan det blir vinter? Det är ju trevligt med snö men, hallå, sommardäck?!

20 februari i år. Guuud va blek man var!

Läs artikeln på Jnytt.se här.

Just another night


Ni kanske känner igen min bigass flower ring från headern ;)

Ledig imorgon sen fick jag faktiskt ett pass på tisdag, yay :) Tittar på America's Next Top Model och kände mig inspirerad fast resultatet är ju inte ens en tiondel så bra. Vad gör ni en kväll som denna?

onepiece.no

Tur att jag inte har några pengar på kontot för då hade jag impulsshoppat denna. Ja, jag faller för grupptrycket, men visst ser den skön ut?? Någon som vet hur storlekarna är? Ska man köpa efter sin längd eller en längre om man vill ha den mer baggy eller hur baggy är den "rätta" storleken egentligen?

Vilken vecka

Vilken vecka det har varit! Den började med att en kille tog självmord live för tusentals svenskar... Kan ju säga att det är inget jag rekommenderar någon att se, det va sjukt hemskt. Nu tror ni att jag satt bänkad framför datorn vid den tiden men nah, jag trodde inte på att det var sant så jag var ju tvungen att se det med egna ögon, vilket jag ångrar.

Jaja, nu var det ju inte det jag skulle skriva om. Det har varit draaama på jobbet, ja herregud, haha, ne kanske inte riktigt men några på jobbet har startat en egen version av "Paradise Hotel" och de ska tydligen ha parcermoni imorgon. Har hört hur de har paktat och bestämt sig för vem de vill ha ut, ja, helt seriöst nu. Galet jobb jag har va? Maha.


Men nu är det fredag vilket innebär fredagsmys, faktiskt vårat sista fredagsmys innan jag flyttar... Helt sjukt att det bara är lite mer än 2 veckor kvar nu! Vad har ni för fredagsmys?

Filmmani

Ligger just nu i min svala nybäddade säng och kännes mig superfräsch, haha. Nej, men det var inte det jag ville skriva om. Jag har de senaste nätterna/kvällarna kollat på en hel del film, fråga mig inte varför men jag är nog inne i en sån period nu, måste vara vädret, höst = filmmys. Jag tänkte lägga upp en snabb recension av de filmer jag sett :)

Jag älskar dåliga serier!

Jag har kommit underfund med att jag tycker sånna dära riktigt lama, opassande, töntiga och dåliga dramaserier är faktiskt rätt roliga och bra. Man känner sig oftast som en bättre människa efter att man sett en sådan serie. Ni undrar säkert vad det är för serier jag menar och då är det serier som "Kungarna av Tylösand", "Paradise Hotel" (som för övrigt har premiär ikväll!), "Big Brother och "Bartenderskolan".



Jag orkar inte sitta och titta på serier som "Desperate Housewives" eller "Lost" för det känns som att de kan hålla på i en halv evighet fast de bara är bra den första eller kanske också andra säsongen.

Nej, nu ska jag sluta pladdra om detta och titta färdigt på South Park, haha.

Summering av helgen

En het Güntermusch och bilåkning. Det är som det ska vara.

Mellanlandning

Har just kommit hem från Burger King och ska snart vidare mot HV71. Från ett jobb till ett annat med andra ord. Ligger just nu i sängen och tar det lugnt de 20 minuter jag har innan jag måste åka igen. Ha en superb lördagskväll!

Haha, Bagge

Från aftonbladet.se

Minnen från England


För ett år sen var jag här, Colchester, England. Det var vad jag kallar för brittsommar.


Mansion Eddis.


Mycket tid spenderades i den här underbara stadsdelen i London, Camden <3


Min absoluta favoritbar, EVER!


Fler Ice Wharf bilder, dom hade en Skittles vendor (<3) och typ Camdens bästa drinkar.



Bara här får man en klöver i skummet på en Guinness.


Det är oftare än ni tror som jag längtar tillbaka till England och då främst London. Till utelivet, människorna, shoppingen... Framför allt är det livet man hade där som jag längtar tillbaka till, att på kvällen kunna ta tunnelbanan till Camden Town, förfest på The Ice Wharf och sen vidare till Koko, Underworld, World's End (baren som är huur stor som helst) eller något annat ballt ställe.

Har typ lovat mig själv att jag måste tillbaka dit igen och spendera en vecka med bara shopping och uteliv. Inget drama, inga måsten, utan bara... vara. Omg, gud vad deppig jag låter nu, haha, men London är verkligen en heelt underbar stad! Ni som inte har fått chansen att få besöka den måste göra det för ni går miste om någonting.

För er som inte följde min Englandsvistelse så finns min blogg för den tiden fortfarande kvar här.

Mobilblogg - Murphy's

Ãr just på invigningen av en ny pub i Jönköping, Myrphy's, som är en irländsk temad pub. Riktig mysfaktor är det och ja, det är en del brittisk pubkänsla här (har ju inte varit på Irland så kan bara jämföra med England). John Bauergymnasiet står för cateringen och maten är verkligen gudomlig! Var längesen jag åt så god cateringmat. Dessutom är det livemusik så det får ju upp pubkänslan ännu mer. Inredningen är riktigt häftig med, gammalt blandat med nytt, sadelstolar från den gamla Portalenpuben Wells Fargo, en whiskey/öl kopparkittel från nedbrunna Harry's i Malmö, ja listan är lång. Jag ger Murphy's 5/5 toasters!

Bajs blogg.se

Har inte kunnat blogga på hela dagen för det har varit någon "driftstörning" och nu har jag inget vettigt att säga. Ska kolla på "Kungarna av Tylösand" nu och känna mig mogen... Jämfört med dem då, tycker det är riktigt underhållande :) Puss på er!

Soffa (2)

Här är en bild på den! Det är precis när vi har lastat in den så den ser lite... ituplockad ut.


Pappa hade jättebråttom till city när vi kom hem så soffan står nu parkerad i hallen, haha.

Ikväll ska jag och Monica baka kladdkaka å kolla på TV :) Komemr bli myys.

Soffa

Imorgon är det uppstigning tidigt för att åka och hämta soffan. Pappa ska vara tillbaka i stan till 13 så vi måste iväg vid 8. Sen är nästan inredning och möblemang komplett, bara ett soffbord som fattas... och så lite småsaker men de kan man inte köpa förrens man har flyttat in :)


Upptäckte just att Americas Next Top Model har startat en ny säsong och såg första avsnittet på TV nyss. Såklart kan jag inte vänta en heeel vecka på nästa program så det fixar jag med några klick, hihi, så nu vet ni vad jag gör resten av kvällen. Puss på er!

Min favorit, Gabrielle... Synd att hon åkte ur bara :/

Housewarming party times two

Kom just hem från Jossan, hon har köpt en lägenhet!! Superkul! Hon flyttar dessutom in samtidigt som mig, 1 november, så det blir två inflyttningsfester i början av månaden :D

Nu längtar jag bara ännu mer efter att få flytta. Var så avis på Jossans inredningsprylar hon hade köpt i Halmstad på Chillistore, så himla snygga!

På tisdag ska jag och pappa hämta min nya soffa i Tibro, kanske kan fjäska in att vi ska åka förbi Chillistore i Skövde med... Mihi.

Första oktober...

... ohh, höstångest! Men det positiva är ju att det är exakt en månad kvar tills jag flyttar! Ihhk!

Pappa har nog hittat en soffa till mig - lycka! Så fort jag har en ledig dag drar vi till butiken och köper den, antagligen. Måste ju provsitta osv :)

RSS 2.0