Hovslätt

Har sedan sen igår varit hemma i Hovslätt, ja, jag kallar både lägenheten och Hovslätt för hemma. Har ju trots allt vuxit upp i Hovslätt.

Pappa va hemma igår så mamma hade slagit på stort och gjort stuvade makaroner och prinskorv, yum. Sov här inatt och ska sova här tills imorgon, så nu har jag suttit och betalat mina räkningar. Satt uppe och tittade på Big Brother igår, så klart. Men gav upp vid 3-tiden och så klart så missade jag det bästa, suck.

Jag har så sjukt många åsikter om både TV4 (som "äger" TV11) och Big Brother men det skulle bli så himla mycket text att ingen skulle orka läsa, haha.

6. En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Lee, miss u hunnybee <3

5. En gammal bild på dig

2006

4. En bild på en konstig tid i ditt liv

Ja, jag vart ju "emo" ett tag :P

3. En bild på någon i din familj

Pappa i Grekland i somras :)

2. En bild på dig själv

Uttråkad i somras

1. Någon du umgås väldigt mycket med

Monicaa :D

Bildlista

Det har ju blivit poppis med "blogglistor" nu för tiden och eftersom jag tycker att jag har för took för lite bilder i min blogg så tänkte jag våga mig på en bildlista, eller ska det sär stavas "bild lista"?
Har även gjort en ny kategori för detta "Listor"

Ny header

Vart lite trött på min förra header så gjorde en ny lite snabbt, jag vill inte ha en svart vit header så jag får se till att ta lite nya färgbilder som jag kan använda, men den här blir bra tills jag finner inspiration. Har även bytt rukriktexten till en lila färg, liten detalj sådär.

Photoshop PRO

Tänkte bjuda på nog min första Photoshop uppgift. Jag tycker att jag var rätt duktig ändå, haha. Från 2006.


Requested

Några av er har efterfrågat mer bilder av min lägenhet och jag tänkte att eftersom jag har storstädat vardagsrummet kan ni ju få en titt på det, imorgon ska jag ta tag i köket och badrummet så då kan ni få se bilder på det med. :)








Kommer ni ihåg...

På tal om Big Brother och attention whores, kommer ni ihåg detta?


Big Brother 2011

Kom av en slump in på TV4 hemsida där överst det låg en bild på Björn i ABBA-kläder och lite längre ner låg bilder på årets Big Brother-deltagare, så jag zappa igenom dem och hittade den här tjejen, är det bara jag eller är hon inte lite lik Britney Spears? Jag sitter i alla fall bänkad framför TV11 kl. 21 ikväll!


Här är förresten en länk till smygstarten - 4 deltagare som sitter i ett separat "glashus".

Melodifestivalen 2011

Första inlägget om Melo11, lite skärpning där, jag som brukar vara helt sjukt insatt i det. Jag har tröökat mig igenom alla halvdana poplåtar, dååliga schlagerballader (finns det något sämre än ballader i schlagerform??) tills ikväll då han kom som en blixt på en klar himmel - Eric Saade. ÄNTLIGEN en riktig schlagerlåt som har alla de tre kriterier jag tycker att en schlagerlåt ska ha;
  1. Ett superb scennummer
  2. En lätt refräng
  3. Sätta-sig-på-huvet melodi
Nu hoppas jag att han tar sig långt i finalen för jag tror inte att någon av de resterande låtarna slår denna underbara schlagerlåt! Det är en låt som funkar i Eurovision och dessutom är han snygg vilket alla de hundratusentals av Europas tjejer nog inte ser som en nackdel. Han skulle varit med med Manboy, han hade tagit oss långt. Skärp er nu Sverige, inte en till Anna Bergendahlmiss tack, skicka en riktig låt till Eurovison!


Fika & SPA kväll

Jag och Joss har varit nyttiga och onyttiga idag. Har sprungit på A6 efter att ha upptäckt presentcheckar i min plånbok - bazinga!

Vi handla fika och lite SPA grejs så vi fikade och la ansiktsmask. Sen gjorde vi våra tår fabulösa men jag tänker inte ta någon bild för jag skulle inte vilja glo på en bild av tår. Så ni får en bild på vårat fika istället!


14/2/11

Idag är en såndär dag man tycker är helt onödig om man inte har anledning till att fira den, tänker på alla oss singlar. "Wanna be my valentine?" överallt i alla affärer, bah. Aja, nu ska vi inte vara bittra. Strax ska jag möta upp Amanda på stan, hon ska köpa lite fina "överraskningar" till sin Jesper för dom ska tydligen ha en supermysig kväll med hotell och allt. Sen tänkte jag att vi skulle testa på det nya caféet på Tändsticksområdet - Kaffet.

Nu sitter jag och tittar på Oprah förresten, det är faktiskt bra ibland. George W. Bush gästar, känns inte lika coolt när han inte är president längre men ändå. Han har tydligen skrivit en bok och det är därför han är där. Intressant va? Haha, har så lite att skirv om att jag skriver om vad The Oprah Show handlar om...

Finbesök

Ikväll hade jag finbesök av min vän Johanna som är var hemma över helgen fårn Stockholm. Ytterst trevligt. Känns som att vi alltid har massa att ta igen men vi hinner knappt igenom en tredjedel. Hennes liv är alltid mycket intressantare än mitt med massa drama, love and horses.

Vi åt revben, kycklingspett, färsk pasta och kebabsås(!!) men det var gott. Vi såg filmen "Get Him To The Greek" med som jag alltid höjer till skyarna och efter att ha sett den nu 4 gånger är den fortfarande lika underbar, soundtracket gör ju hela filmen!


New York City

Kom just hem efter en 3h lång biltur fram och tillbaka till Landvetter. Körde min kusin och hennes kompis för dem ska till USA, bitches, rättare sagt New York (eller ja New Jersey, fast NY låter coolare för dom ska faktiskt dit med) och hälsa på Amanda som bor där med sin pojkvän. Jag är såååååå avis! Tror att jag kanske ska rikta mig mot en resa till NY istället för en London weekend över min födelsedag? Eller? Oh, kan inte bestämma mig. Kan ju börja spara så länge så får jag se, heh.

Bengtzing är nazist?

Jag vet att den här videon är preeetty old men jag har inte kunnat lyssna på den här låten normalt sen jag såg den här videon...

Tycker att grädden på moset är att hon heilar i slutet... heh.

En riktig slöardag

Har gjort precis ingenting idag. Så himla skönt. Jag har inte ens rört disken i köket, inte brytt mig om att fylla på toalettrullar på toaletten, struntat i att torka av mitt köksbord och det var först nu jag tände en lampa. Dessutom sitter jag och äter mat direkt ur matlådan, orkar inte ens lägga upp den på en tallrik. En riktig slöardag helt enkelt.

Solen skiner, himlen är blå

Idag är vårkänslorna på max! Vaknar för andra dagen den här veckan till en skinande sol och en blå himmel! Så därför tycker jag att det passar ypperligt med en stor sommarbildsbomb!


Midsommar 2010


Bästa på hela sommaren - Skåneroadtrip med Lee <3




London, Mars 2010


Colchester, Oktober 2009

Burger King, pizza och Panda

Dagen började med jobb 10-15, jag vart himlans trött och flummig men passet flöt på rätt snabbt. Sen var det bara hem snabbt som sjutton för jag och Manda Panda hade en lunchdate, pizza blev det.

Vi har suttit vid mitt köksbord fram tills nu då Jesper kom och hämtade henne. Vi pratade om Grekland och jag blev så himla sugen på att åka dit i sommar, men jag vill ju åka till London och nu efter att ha hört att kusinen min ska till New York på fredag vill jag ju åka dit! Gah, jag måste spara varenda penny!

Mykonos, Grekland


London, England


New York City, USA (google bild)

Har fyndat

18 rullar dasspapper för 40 spänn!!



Söndag kväll

Det var full rulle på jobbet idag, kanske lite väl mycket men det gick. Det var härligt väder ute när jag gick mot bussen, några plusgrader, lite vind, så jag bestämde mig för att gå hela vägen hem. Superskönt!

Hi, I have fluffy hair.

Igår var Amanda och Mathilda här, vi skulle mysa och titta på Melodifestivalen men vi lämnade aldrig köket så vi satt vid köksbordet till halv ett, haha, och Melodifestivalen såg vi aldrig. Vi gjorde club sandwiches som blev till feta toasts eftersom toastjärnet plattade till dem rejält, man ska ju typ steka till brödet lite bara. Det var gott ändå.

Jag målade (efter en del protest) Thildas naglar "Bugatti blue", samma färg som jag hade på mina übersnygga naglar på studenten. Jag saknar mina naglar :(


I morgon ska jag hem till Hovslätt och .. ja, vet inte riktigt vad jag ska göra, äta lunch med pappa och handla toapapper, haha. Mamma vill att jag ska se deras nya sovrum de har förvandlat mitt gamla rum till.

Bättre sent än aldrig - bilder från Götet

Kidnappade Becka i GaGa brillor.


Vilse, så in i!


Becka rockar Nordstan


Dagens inköp


Utsikten från hotellet. Mitt emot låg ett sjukt snyggt lägenhetshus.


Födelsedagspyntat


På g mot utgång


Vimmelbild från Parken

Shopping hela dagen efter


Linn på Pizza Hut

Göteborg

I helgen kidnappade jag, Amanda, Emma och Linn Becka till Göteborg för att fira hennes födelsedag, det var en super rolig nonstop helg. Hela resan började med att köra en hel massa vilse, vilket ledde till en del irritation men vi hittade en GPS som räddade dagen.

På hotellet skulle vi koppla av i deras jacuzzi, trodde vi. Det visade sig att den låg på taket (?!) och det blåste iskallt och jacuzzin var bara ljummen så vi stannade inte där så länge. Utgång stod självklart också på schemat men de flesta av oss var nog rätt trötta efter den långa dagen så det blev en kort utgång.


Det blev även en del shopping och jag är numer pank, haha. Fick med mig en telefon från Telenor när jag ändrade mitt abonnemang så jag har faktiskt gett upp min älskade Blackberry. Mycket för att den inte funkar fullt ut i Sverige, så det får bli min "utomlands-mobil". Min nya mobil är en vit HTC Wildfire och har allt jag skulle kunna haft på BBn.

Nu vill ni ju såklart se bilder från helgen men jag tycker att dom laddar jag upp imorgon :)

RSS 2.0