30STM

Har kommit in i en band period igen, en sån period när man lyssnar på samma band om och om igen och aldrig tröttnar på låtarna. Den här gången är det 30 Seconds To Mars med snygga Jared Leto i spetsen. Kom ihåg att jag var sjukt depp över att jag inte skulle kunna se dem i London, åkte hem innan dess. Sen missade jag dem i Sverige med, hittade igen att gå med och sen rann det liksom ut i sanden. Jag har lovat mig själv att nästa gång ska jag inte missa dem!

Mina favoritlåtar just nu är "Kings and Queens", "Night of The Hunter" och "From Yesterday" som är från deras förra album. Nu tänker jag spy ut bilder på Jared, jag menar, hur snygg är han inte?!


Under Sverigebesöket hade han en rosa tuppkam som sedan blev blond.






Vem kan inte hålla med om att han är snygg nudå ;)? Förresten, får ni inte nog av honom ska ni se filmen Requiem For A Dream, en svår men genialisk film.

Slänger upp en musikvideo med;


Usch!

Jag vaknar på tok för sent nuförtiden! Skärpning, Hannah! Kan inte gå upp vid 2 på dagarna, får bara ont i huvudet av att sova så länge, jag måste verkligen ta tag i mina sovvanor, usch!

I alla fall så sitter jag och äter brunch nu medans regnet forsar ner utanför. Det blev fullkornsmakaroner med skivad tomat och majs, riktigt gott. Tyckte dock det smakade lite klent så hällde i ett halv kilo allroundkrydda så nu är det mumma :D

Hade förresten läsarrekord igår, ingen aning om varför, det var ju inget speciellt jag skrev, men det var superkul!

Fint i regnet

Följde med mamma och pappa på en tur till A6, skulle bara ha ett spetslinne men kom hem med två pocket böcker och ett free lip balm :)

Jag läste ju "Breaking Dawn" redan i London men fick lämna alla Twilight-böcker kvar för de vägde för mycket..





Barrunda

Det blev en riktig barrunda igår med Monica och Mickan. Vi började på Saltis där jag och Monica delade på en flaska vin, sen böev det Twin, O´learys, Bongo, tillbaka till O´learys och sen Centan :) Det var 4 roliga timmar och när kom hem vid tolv krashade jag i sängen.

Vaknade vid 7 i morse och var hur pigg som helst men lyckades somna om. Sen har jag varit vaken till och från och tittat på friidrotts-EM men jag klev inte upp förrens nu. Det är ju suuupertråkigt väder ute + att jag har sån mensvärk, hata mensvärk! Nu ska jag äta och sen kanske göra någon nytta här hemma. Ciao xx

Chores

Har just lagat en enligt mig mycket god kycklinggryta med curry och mango chutney, får se om mamma godkänner den. Har även tvättat så jag känner mig duktig. Borde ta tag i mitt rum med men känner mig väldigt slö idag, måste verkligen vända tillbaka på dygnet så ikväll är det jag som släcker tidigt (ska försöka i alla fall...).


Diz iz wat i bought

Nagellack "Paula" från Make Up Store 130kr
Ögonskuggepalett "24 Wild Djungle" från Isadora 125kr



Svart kofta med pärlor från H&M 299kr
Gunmetal kedjearmband från Zoul 99kr


Oversize linne från H&M 99kr
(Glömde ta kort på det så bilder är från H&Ms hemsida)

Sääämst ljud!

Hörde nu att det var sämst ljud på videobloggen men orkar inte göra om den, haha, redan stoppat undan all shopping.. Ska strax lägga upp bilder på det jag köpt istället, ska bara ladda batterierna på kameran xx

Vlog

Bilder kommer senare :) Fråga mig inte varför bilden är så bred...

Chanel nagellack

Sen jag häromdagen lackade mina naglar med Chanels snygga röd "Dragon" nagellack kliar det i fingrarna efter mer, eller ska man säga att det bränner i plånboken?



Efter att ha googlat runt lite har jag märkt att ju Kicks har Chanels nagellack och jag har redan spanat in ett jag vill ha, eller två.. Det klassiska svarta med. Den andra färgen heter "Jade" och är mint grön, supersnyggt och fräscht både nu i sommar och till hösten.


Det svarta används flitigt av alla kändisar i H-wood och eftersom mitt svarta är slut sedan länge kanske det är dax för ett nytt?

Någon som följer med på shopping spree imorgon? :)

Thinspiration?

Ja, du kommer inte vilja äta på ett tag efter att ha sett det här klippet - världens mest ohälsosamma restaurang?


Hahaha!

Hittade två roliga bilder på bilddagboken när jag surfade runt där igår kväll :)

Klicka på bilderna för större bild.

Woops...

Lyckades göra ett hål i en 1,5 l Coca Cola flaska på jobbet och det sprutade som sjutton ur den! Sån perfekt stårle rakt på den vita väggen... Att jag blev stressad, vi skulle just stänga och där fick jag stå och torka cola från väggen och golvet. Efteråt var det helt klibbigt i personalrummet, hittade ju ingen mopp...

Winnerbäck <3



Sjukt härlig kväll i Västervik! Lasse var perfekt som alltid. Som vanligt går han inte att beskriva med ord och jag glömde ladda kameran så det blev två halvdåliga mobil bilder.


Blev lite öl innan konserten och efteråt gick vi ut i Västervik. Det var helt okej. Jag och Phille kom i säng runt 4-tiden och somnade till Lasses underbara röst klingade i huvet.

Dior

Härlig bild va? Från Diors senaste visning.

Vart tog solen vägen?

I brist på fantasi såhär en regnig torsdag så får ni helt enkelt se några opublicerade bilder, ciao xx

En övergiven segelbåt.


Pappa och Vättern :P




Besökte Karlsborgs militärmuseum, sjukt intressant faktiskt.


Veckan

Ikväll ska jag och Monica ut till hennes stuga, grilla och pyjamasparty. Sen på fredag bär det av mot Västervik där jag, Iggypop, Pill och Swahn ska se Winnerbäck :D Kommer bli helt splendid!

Passar på att lägga upp några till bilder när jag endå håller på :P


Militärmuseum i Karlsborg. En hästhov, lite grose är det allt...

Nelly.com tävling

Mina designade sko på NELLY.COM
Vad tycker ni om min design :) ? Ni kan rösta på min och andras skor här.

Äntligen...!

... Har jag tagit tummen ur röven och överfört 200 bilder från kameran till datorn, visst är jag duktig :) Men... (ja, det är alltid ett men) jag orkar inte sortera bilderna just nu, fast bloggen har varit lite bildlös på sistonde så jag lägger upp två bilder ni kan njuta av så länge :)

Nytvättade lilla bilen :)

Friday.

Aftonbladet?

Ibland undrar jag hur Aftonbladet tänker... Vad har cyklar med Facebook att göra?

Hjo

Sitter i bilen med pappa och farmor, vi ska till Hjo för lite lunch och mys :) Kom ihåg när jag var liten och var i Hjo med skolan. Vi var på det berömda fjärilsmuséet och hela klassen köpte med sig silkeskokonger hem. Man var ju tvungen att öppna en av dem och se vad det var i, men det var inte jättespännande... Jobbar ikväll och så ska jag göra naglarna hos Monica så vi blir inte borta hela dagen. Har med mig min Canon så ska försöka ta lite bilder.

Fläkt


Sitter i min svala säng med fläkten riktad mot mig på högsta hastighet, det är så fuktigt ute att jag blir svettig så fort jag rör på mig = inte kul! Det är så härligt, eller ja bra i alla fall, att det regnar ute för det är så behövligt. Måste ta itu med stryktvätten men tänkte att jag skulle kyla ner mig lite först. Hoppas ni har det bra i regnet :) Kraaaam

Accessoar

Ska nog ta och investera i en klocka, det är ju en supersnygg accessoar tillsammans med matchande armband!

Titta bara på dessa bilder på Jonna och storbloggerskan Foki.
Funderar starkt på en färgglad klocka från Jet Set, dom är neutrala i designen men sticker ut med sina färger :) Här är några av färgerna och jag kan tänka mig. Vilken är snyggast?


Gårdagen

Dagen igår spenderades med Jossan, eller eftermiddagen och kvällen, fast jag vaknade sen.. ehm... Anyways, vi låg några timmar på Axamobadet och jag doppade mig en gång, va lite småkyligt med skönt. Sen åkte vi hem och åt var för sig sen åkte vi och hyrde film på kvällen. Mellan filmerna fick vi för oss att ta ett nattbad i Åsasjön, döskönt, vattnet var helt ljummet :) Jossan somnade till den andra filmen och jag var hemma vid 2-tiden. Härlig dag. Får se om det blir sol och bad idag igen, det är rätt mulet ute fast det är fortfarande varmt.

Face punch

Bild från gårdagens VM match som inte visades på TV. Jimmy Jump får en knytnäve i ansiktet när han försöker sätta en mössa på VM-bucklan, haha!


Tropisk regnskog!

Vädret har varit riktigt bananas idag. Sjukt varm hela förmiddagen för att under eftermiddagen bli riktigt hett och fuktigt och nu framåt kvällen känns det som att vara i tropikerna. Fuktigt, varmt och dimmigt, jag bara väntar på åskan som måste komma snart. Kläderna klibbar fast på kroppen och jag njöt av jobbets kylrum. Hoppas på ett mer balanserat väder imorgon, kan det inte bara åska så we get it overwith?

Något som alla pratar om...

... vädret! Det har varit över 30 grader heela dagen och nu måste jag vara väldigt svensk och säga att det är för varmt. Jag kan inte gå utanför dörren utan att drunkna i min egen svett (ja, jag överdriver... lite).

Har badat i tunnan idag som var sådär lagom svalkande och så har jag varit på A6 med. Jag och Monica har bokat våran resa nu! I'm so excited! 6 september går planet mot... *trumvirvel*... Turkiet! Blir en hel vecka med sol, bad, shopping och uteliv, kommer bli underbart skönt!

Hotellets lilla söta pool :)

Ligger just nu i sängen och försöker svalka av mig, har trots allt husets svalaste rum :) Ska strax (läs om en halvtimme - minst!) åka upp till min kusin och hjälpa henne, Matilda och Alicia med de sista förberedelserna inför poolpartyt ikväll, kommer bli awsome :) Ska ta med mig min digitalkamera och komma ihåg att fota, ha det så bra i värmen!

Another day

Vaknade för någon timme sen men har inte orkat ta mig ur sängen, så varmt och skönt :) Måste nog ta tag i mitt rum... kanske... imon? Heh... Ser fram emot ikväll då mamma och pappa har lite gäster här och Monica kommer för vi ska titta lite på resor och priser och sådant, oh vad jag längtar till september! Nae, dax att gå upp kanske, käka frulle. Hörs senare!


Change of plans

Jag kom på att jag ju egentligen inte vill till ett regnigt London i september, jag vill ha sol! Så efter en snabb brainstorming med Monica har vi bestämt oss för att vi tar (eventuellt) London under januari när reorna är, yum. Så vart ska vi då åka i september? Jo hit;


Vi bokar redan på lördag om vi hittar resa och hotell till vetigt pris! Can't wait :D

Onsdag

Jag har inte haft lust att blogga idag, det har ju varit så skönt ute, och så har jag spenderat hela eftermiddagen (jag sov till halv ett..) med att tvätta Clion invändigt och utvändigt. Sen konstaterade pappa och jag att den lille behöver sig en omgång under poleringsgrejsimojsen (kommer inte på vad det heter). Nu är det fotboll som gäller, hejar på Tyskland såklart, står fortfarande 0-0 och det är sjukt spännande!

No more FF

Mamma och pappa kom hem vid 4-tiden inatt så nu är det verkligen back to normal, nu kan jag inte göra vad jag vill i huset längre utan att mamma påpekar att jag måste ta hand om min tvätt eller det hon prioriterar högst just nu; städa bilen. Så imorgon är det bara fram med högtrycken och dammsugaren, suck. Dom hade inte tagit så himla mycket bilder heller men några finingar blev det, bjuder på några.




Lilla Alexandros har nu blivit två år gammal och jösses vad han har växt!


En typisk grekisk kiosk, blir ju typ godissugen och törstig på samma gång.


Men inget, INGET, slår pita.. mmhmm vad gott!!


På den religiösa ön Tinos kröp folk upp till kyrkan för att be för sina släktingar.




Twitter

Har gått och blivit med Twitter, jag som var helt emot det. Varför? Jo, för det kommer bli beroendeframkallande! Därför har jag lagt in så ni kan se mina senaste twitterinlägg här brevid...


Mer bilder från Skåne






Måndag


Idag, eller inatt, kommer mina föräldrar hem och jag måste tvätta och laga mat till dem, ska även åka och handla för det finns verkligen ingenting i kylskåpet. Igår var jag och Monica uppe hos mormor och morfar och badade i sjön - superhärligt! Det var 26 gradet i vattnet! Monica hade med sig Kevin och han och Pepsi kom överraskande nog rätt bra överrens.


The beach or the pool?

Idag kanske vi ska till poolen istället för stranden, jag är inte the biggest fan of sand, haha. Hela bilden är full av det så måste dammsuga den när jag kommer hem. Får se vad det blir och ja, kameran hänger med :)


Fredag

Idag blev det en snabbvisit vid havet innan vi skulle hämta Ian vid flygplatsen i Malmö, har inte sett honom på flera månader så det var kul att finally meet him, haha. Resten av dagen och kvällen spenderades på Collins Farm med grillning och hyrfilm. Tog några bilder men har inte lagt över dem till datorn än så här är lite bilder från föregående dag istället.






Skåne update

Äntligen har jag internet på datorn och inte bara på telefonen. Det är så tråkigt att blogga från telefonen för jag kan inte lägga upp bilder så därav the non existing update. Nu får ni istället en update i form av bilder men kan tänka er att ni vill veta vad jag gjorde, jo..

Jag åkte ner till Malmö och gick runt tills jag fick skoskav, dagen efter joinade Lee mig och vi åkte och åt. Sen, som de flesta vet, tatuerade jag mig, lite impusivt sådär, haha. På kvällen var det utgång, tydligen så var vi tidiga så det var iiiinget folk på första stället så vi åkte till Debaser istället. Det var ungefär som Bongo Bar i Jönköping, fast större. En trevlig kväll endå :)

På kvällen nu fick vi för oss att se Eclipse så en halvtimme innan bion skulle börja köpte vi biljetter och åkte fort som fan till Ystad för att hinna med. Blev lite besviken på slutet av filmen för jag trodde att det skulle bli både bröllop och bröllopsresa som i boken, men nej. Nog tjatat om det, här har ni lite pix :)

Skånemjölk är helt underbart!


Lunch i Malmö.


Crusin.



Don't you just love my parking?

Fler bilder från när vi lämnade Malmö kommer upp senare, nu blir det sängen, natti natt.

RSS 2.0