Fors?

Det fullständigt forsade ner vatten från himlen igår, det var heelt sjukt! Det var sånt där regn när himlen öppnar sig i några minuter och sen avtar, bara det att det höll på i timmar istället för minuter.. Det regnade in på ICA här hemma såg jag på Jnytt och när jag skulle åka till jobbet fick jag åka genom en mindre insjö som hade placerat sig mitt på vägen. Hoppas vädret blir någorlunda bättre idag. Inget kul att jobba i den värmen och inte kunna öppna dörren för det regnar så.

71k

Haha, me like <3


Bild på lägenheten

Nog många undrar hur lägenheten ser ut, men eftersom det är en nyproduktion och de håller på att bygga den finns det bara några datagjorda modeller av utsidan. Lovar att ta bilder när jag får se den för första gången :)


Vampires really DO suck!

Jag har bara en kommentar om filmen Vampires Sucks: "HAHAHAHHAHAHAHA FY FAAAAN VA DÅLIG!". Jag ger den 0 av 5 toasters.

On the road

Idag åkte jag och min käre vän Johanna fram och tillbaka till Gällstad för att hämta hennes mobil, hehe. Vi stannade utanför lager och åt lunch. Kändes wierd att äta lunch 30 min efter att restaurangen öppnat, haha. Ikväll blir det bio med henne, Vampires Sucks.

Har förresten allt finansiellt och juridiskt klart inför övertagandet av lägenheten nu. Enda som behövs är det stora lånet men det är gott som klart, bara papper som ska skrivas, så nu är det hög tid att beställa soffa :D

Jag äger en lägenhet!



Nu börjar nervositeten och adrenalinet avta och byts istället ut mot ett "Herregud, vad hände där?". 3 minuter innan budstopp la vi sista budet, kan fatta att det va lååååånga 3 minuter, shieeeeet... Nu måste jag lugna ner mig och ta tag i det jag skulle göra idag - dammsuga. GAH!!! :D :D Ikväll åker vi ner till mäklaren och skriver på papperna..

Dax för budgivning

Idag är det budgivning som gäller igen och som ni ser är det rätt många som har lagt ett startbud...


Får hoppas att det blir vårat bud som står i toppen vid slutet :D

Klockrent citat

Under kvällens Fångarna På Fortet kläckte Gunde Svan årets citat. En av deltagarna var i cellen där det sitter lappar på spindlar och skorpioner, man är alltså tvungen att lyfta upp dom och ta bort lapparna. När det var dax för skorpionerna sa då Gunde "Ta dom bakifrån! Ta dom i stjärten!". Ingen kunde nog hålla sig för skratt och Tobias från Let's Dance skrattade och höll med Gunde.


Bostadssnack

Känns som att det har blivit väldigt mycket jobb och bostadssnack i bloggen på sistonde, får skylla ifrån mig med att det är ungefär det som händer i mitt liv just nu. Imorgon ska vi buda på en lägenhet som ligger mitt i city, läget kan inte bli bättre. Jag håller tummarna att det går vägen, efter kl 16 ungefär är det klart... Spännande! Vi hörs imon, kram!

IKEA.se

Vi ska lägga ett nytt bud på en lägenhet imorgon sen den i Sofias hus gick för över en miljon... Ett rejält överpris för den lägenheten, för det priset kan man få en mycket större lägenhet. Sitter i alla fall nu och surfar runt på IKEAs hemsida, katalogen kom hem i brevlådan idag med så kikar i den samtidigt. Jag måste ju ha en soffa om jag flyttar hemifrån och ett köksbord, TV-bänk, gardiner, skoställ, ja, you name it.

Men soffa är viktigt, eftersom det är en liten lägenhet så kommer den ju vara center of attention och då vill man ha en snygg och skön soffa, ungefär som IKEAs "KIVIK". Den finns i klarröd, ljusbeige och mörkblå.
Vi får se vad det blir, först måste jag ha en lägenhet, haha. Wish us luck!

Tisdag 24 Augusti

I förmiddags skulle jag egentligen ha följt med Monica till en möbelaffär men mitt trötta huvud sa "SOVAAA!" och när mitt huvud klarnade till var det för sent :( Känner mig megataskig och vill bara gå och dra något gammal över mig. Förlåååt :( !

Jobb, jobb, jobb

Det gick super på mötet med Burger King, förutom att vi fick ett stort fett häfte med grejer vi ska kunna (hjälp, back to school!) men det kommer nog gå fint för vi måste inte lära oss allt på en gång.

En rolig grej var att typ allt är färg koordinerat, exempelvis städvagnarna; vi har en för kök, matsal, toa och ute. För att lätt komma ihåg färgerna tänkte jag på vad som hör till färgen och stället, alltså gult för kiss = toa, grönt för gräs = ute, ja ni fattar? Jag tyckte det va kul i alla fall, haha.

Det ska bli superkul att Linda ska börja där med, hon är ju en gammal barndomsvän till mig. Vi har iten setts på eeeevigheter och då snackar jag typ mellanstadiet! Både hon och hennes syster ska börja där (alltså kommer typ hela Hovslätt jobba på BK, haha).

Nä, nu ska jag sluta babbla och visa er min "Kissie kalender". För det blir en massa jobb nu fram tills jag åker till Alanya sen är det bara att slänga sig in i arbetet på BK.


Jag vet vad jag ska göra ikväll

Fortets mästare: Marie Svan, Isabella de Salareff, Magnus Samuelsson & Casper Jarnebrink
Svenska mästare: Malin Ewerlöf Krepp, Armand Kranjc, Susanne Gunnarsson & Patrik Sjöberg

Första visningen = den bästa?

Vi har just varit på den första lägenhetsvisningen. Det var en super fräsch och ny renoverad lägenhet i samma hur som Sofia :) Jag föll för den direkt och jämfört med vad jag har sett från de andra lägenheterna vi ska titta på så är nog faktiskt den här den bästa. Den ligger centralt men ändå i ett lugnt område och den är som sagt super fräsch. Dessutom är hyran helschysst och den är lagom stor. Heh, ska sluta prata om den.

Bild från Google. Har ingenting med lägenheten att göra men tyckte bara att tapeten va så sjukt gräslig, haha!

Nu vid 16 har vi en ny visning att gå på sen ska jag jobba. Hörs imon :)

Visning

Nu är jag vaaaken! Haha, nej, men det är inte så intressant... I alla fall så har jag två visningar att gå på med mina föräldrar, Monica ska följa med också, superkul! Sen ikväll är det jobb som gäller igen.

Tänker på dig Eve :(

Tacos

Nu blir det fredagsmiddag här hemma och det bjuds på tacos - klassiker som alltid funkar! Hoppas ni har en superb fredagskväll och för er som har spotify kan jag bjuda på en fin fin party playlist här :)


På jakt

Sedan Monica började prata om lägenheter och sedan jag fått jobbet på Burger King (det har jag glömt att skriva va?) vill jag med flytta hemifrån. Det känns liksom dax 1½ år efter studenten och nu när jag har ett jobb som ger mig en hyfsad lön så är det ju möjligt med.

Sååå... under två helger har vi (jag, mamma och pappa då) 4 lägenhetsvisningar att gå på, Monica har dessutom lovat att följa med på den första :) Här är lite bilder från de olika lägenheterna, alla tagna härifrån.




Kvällsmat

Ikväll var det jag som stod för kvällsmaten som sagt, panini utan pane, haha. Tomat, pesto, mozzarella och skinka. Well, resultatet såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig men guuuuuuud så gott det var! Det var så gott så att imorgon ska jag på panebröd jakt på Ica MAXI och sen ska jag ha det här igen till lunch!

Haha, den längst upp till vänster ville inte vara stängd :P



Panini

Jag efterlyste tidigare panini i stan men har nu tagit "matters in my own hands" och köpt ingredienser till det själv, eller vad jag anser ska vara i en panini. Dock så hittade jag inget paninibröd, skäms Ica för erat dåliga utbud, så det blev minibaguetter.. Ja.. Det var det mest lämpligaste jag kunde hitta. Så i baugetten lägger jag en hel massa mozzarella, pesto, skivad tomat och riven skinka. Urmums, hoppas jag. Det är alltså jag som gör kvällsmaten imorgon kväll. Önska mig lycka till så kanske jag till och med bjuder på en bild :)

18 augusti 2010

Japp, bloggtorka. När man är sjuk så finns det inte så mycket att skriva om för man gör inget annat än att ligga i sängen, glo på tv osv. Jag är nästan helt frisk, typ... inte. Har megaont i halsen och är lite halvförkyld vad nu en halv förkyldning är?

Nu ska jag i alla fall koppla in datorn till TVn och så ska jag sätta på det senaste True Blood avsnittet som kan underhålla mig medans jag srtyker. Wosh vilken lång mening :D

Förresten, någon som vet något ställa som säljer panini i den här staden? Alltid när jag ska fika blir jag uuursugen på denna italienska läckerbit men aldrig är det någon som har det...


I England åt jag jämt Starbuck's paninis, UNDERBARA! nom om nom...

Remember Me

En väldigt djup och fin film. Slutet var väldigt oväntat och fick mig att gråta, inte många filmer som får mig till det. Ett måste att se tycker jag, slänger upp trailern nedanför.


Shopping

Var och klippte mig idag hos Jossans syster, blev riktigt nöjd, har fått bort 8 månaders slitna toppar. Känner mig fortfarande krasslig men gick förbi Gina Tricot innan jag åkte hem och köpte två plagg jag suktat efter ett tag. Nu ska jag och mamma lägga oss på soffan och titta på Remember Me. Ett stort tack till sötaste Ida som tog mitt jobbpass idag, jobba 4 dagar i rad och vara sjuk är verkligen ingenting för mig. Kram på dig!



666

Igår var det inne en kund som köpte godis som vägde exakt 666gram, jag skämtade till det lite så sa "Titta, 666!" varpå han svarade "Yeah, metal! Hehe, men det är ju faktiskt fredagen den 13e, uaaahh". När han hade gått tänkte jag, 666gram fredagen den 13e, yss, tänk om han får godisförgiftning?!


Jag tyckte det var rätt scary i alla fall.

Sjukling

Idag mår jag bajs, hela legat vaken i princip hela natten för min hals har varit så irriterad och den har kliats och den har varit svullen och på det är jag täppt i näsan... Det som hjälper mot kliandet är att svälja typ men det är irriterande att behöva svälja var 5e sekund. Åt precis lite godis och det hjälpte lite mot kliandet så det kanske är lösningen, mat?

Hoppas bara det blir bättre tills ikväll, ska ju jobba...

Nej, inte nu!

Vaknade i morse och halsontet sen i förrgår hade inte gått över, jag kände dessutom att jag börjar bli förkyld, nej, nej, nej! Jag ska jobba hela helgen så jag kan inte bli sjuk nu! Börjar även känna mig febrig nu så har knaprat i mig ipren och ska nu dricka mängder med vatten och te. Wish me luck.

Årets YouTube klipp!

Citat från Foki: "Det är en zombie-film med massor av sjuk humor, där man själv får välja vad som ska hända i storyn! :) Väljer man fel så slutar det med att huvudrollen blir dödad, och sedan får man börja om från scenen där man valde fel alternativ.

Storyn är ganska udda. Huvudrollen är en kille som jobbar på en pizzeria, och han försöker leverera en pizza trots att hela världen har blivit övertagen av zombies!"



Hur långt kom ni innan ni fick börja om, eller klarade ni hela historien?


Oh, förresten, jag klarade hela första gången ;)

Regn

Mysigt väder vi har, regn, regn och åter regn... Längtar verkligen utomlands nu, inte många veckor kvar till Alanya, iih!

Thailand 2007

Osigt

Har just lagat mat till mig och pappa så nu stinker jag matos så jag måste ta en dusch sen... Det blev ris med sås och pannbiffar och så gjorde jag även lax för jag var mer sugen på det. Jag har verkligen inget intressant att skriva om så jag lägger upp en video på Jossan som jag tyckte var rätt kul, haha. Filmat i klassrummet hösten i 3an.

"Jossan hittar någon go techno remix på sin dator och visar hur det ska gå till när man dansar!"

Bebis

Har inte varit hemma hela dagen för jag har varit barnvakt med Jossan till hennes systerdotter, typ världens sötaste unge! Hon var hur lätt som helst att ha att göra med, glad hela tiden och satt och pratade för sig själv i vagnen, haha.

Hennes syster bor i södra delen av Torpa så vi tog en promenad ner till stan och åt lunch och bara storsade runt. Träffade även Lizah som satt på Sir Simons med hela la familia :)

Väl hemma igen var både jag och Jossan helt slut, ändå har vi inte gjort något jättejobbigt. Det tar på krafterna att ta hand om en liten tjej.

Jossans snygga skor som jag fick låna i torsdags :)

Bloggi Blogg

Idag orkar jag inte blogga, vädret är trist och bara blä. Får en att tappa alla lust till någonting. Var på Matildas födelsedagsfest igår, ytterst trevligt. Idag är det jobb som gäller, hade det inte varit för det hade jag varit på min småkusins bröllop i Kalix, ångest! Hade så gärna velat vara där uppe, mest för att jag saknar släkten och mest för att jag saknar norrland lite och så självklart för att se Hanna säga "Ja." till sin fransos :)

Nu ska jag åka och handla för mamma är och gottar sig på västkusten så jag och pappa är själva och kylskåpet ekar tomt. Mamma tror vi är typ 12 år och har lämnat matpengar till oss, haha, söt. Hoppas ni har en bättre söndag än mig. Kram!

Chanel bag

Hittade en rätt awsome bild på Maddes blogg.


Gårkvällen

Igår mötte jag upp en gammal vän som var tillbaka i stan för helgen, hon jobbar i Gällstad annars. Det var utgång som gällde (typ) och i brist på förfest hamnade vi "back to basic" på en bänk på Vätterstranden, faktiskt mysigt. Ingen av oss hade egentligen någon lust att dra i oss massa dricka så vi tog några cider/öl och sen började vi gå mot stan. Vi hann inte så långt för vi joinade två tjejer som rökte vattenpipa på busshållplatsen, haha, helt random.


Det blev Bongo och Centrum men herregud vad gammal man känner sig på Centan när det är fredag. Bara en massa småfolk så vi lämnade där rätt fort, sen satt vi på Chiki Ma Ma i en timme. Vi var hemma efter två någon gång.

På väg hem till Johanna såg vi en tjej som tog av sig skorna, vi tyckte att det var en bra idé så vi gjorde det med. Helt sjukt random visade det sig att tjejen var en av mina vänner från London! Haha, bara för att göra det pinsamt kom jag inte ihåg vad jag kände igen henne ifrån, men hon skrattade mest åt det. Jag menar, träffar man en person man känner igen är inte det första man tänker på "Ah, jag träffade nog henne i ett heeeelt annat land". Man pinsamt var det endå.

Idag ska jag med Frida till en av hennes kompisar som fyller år, har varit ute torsdag, fredag och lördag haha, jag kommer vara helt slut. Känner för att jag inte orkar dricka idag så jag tar bilen. Tycker det är rätt skönt att kunna göra det. Hoppas ni har haft/kommer att ha en bra helg ni med :)

Jag (Vi) SKA

Jag och Jossan SKA ner till Tyskland och se 30 Seconds To Mars oavsett om det bara bli vi två eller några till. Kollade upp resvägen och den ligger på ca 10h så vi får väl sträckköra ner men eftersom Joss vägrar köra utanför Sveriges gränser är får jag bli "the tired driver" så om hon inte ändrar sig så får det nog bli ett stopp på vägen. Det blir minst 2 nätter i Tyskland och eftersom Jossan inte har bilat i Europa förr kanske man kan kosta sig på ett besök i Holland via Belgien :) Skulle vara superkul med en liten Europa roadtrip när man ändå är nere. Men först får vi hoppas på bra scheman och schyssta chefer så vi kan ta ledigt, ju tidigare vi tar upp det med dom desto större risk att de inte kan säga nej :D


Dagens outfit (update)

Ska springa ut till Jossan som sitter och väntar på mig i bilen, men först dagens;


Kofta - Vila
Jeans - Black Temple
Väska - Friis & Company
Halsband - Thomas Sabo
Ring - H&M

Blev dessutom en utgång ikväll, ytterst trevligt. Nu är klockan mer 4 än 3 och jag ska sova (gick visst inget vidare att vända tillbaka dygnet).

Early

Klev upp helt jättebra idag, klockan 9 faktiskt. Skulle vara hos Monica vid 10 och göra naglarna. Dom blev suuuper (as usual) :D kanske kommer upp en bild senare.

13 maj 2009 :)

Med tanke på min sena natt (vågar inte säga när jag somnade..) och min hyfsat tidiga morgon så hoppas jag att jag kan vända tillbaka på dygnet snart, eller nu.

Frulle

Hade svårt att somna inatt, låg och vände och vred på mig och jag skojar inte när jag säger att det var fetaste dimman ever ute! Sjukt creepy. I alla fall måste jag lyckats somna och vaknade nu vid 11-tiden. Sitter vid köksbordet och äter frukost. Måste in till stan och handla för det är min tur att laga mat idag men jag har liksom ingen lust... Tror jag måste ta en ipren först.

Gah!

Nej, så här sent får man inte vakna! Så idag har jag bestämt att jag ska ha en datorfri dag. Jag ska verkligen ta tag i min dygnsrytm och inte släcka en minut esenare än tolv inatt. Wish me luck xx

picknik.com

Hittade en kul redigeringssida på nätet, picknik.com. Testade att redigera en bild på Monicas naglar och en på mig och så här blev resultatet:


Crazy idea?

Jag är ju som helt besatt av 30 Seconds To Mars igen och fick just en helt galen idé. Det behövs 4 villiga och konsertsugna människor för att genomföra den, nämligen att se deras konsert i Oberhausen, Tyskland. Idén är då att bila ner dit och se dem, men en övernattning. Oberhausen ligger intill gränserna till Belgien och Holland. Så.. någon som är på? Datumet för konserten är 6 december. Sittplats kostar ca 367kr.



RSS 2.0