Spyyr

Gud jag är så inaktiv att jag skulle kunna spy. Fyy mig! Men jag vet inte alls vad jag ska skriva om. Det enda jag gör är att spela, vara med Johanna och jobba och hur kul är det att skriva om samma saker varje vecka?

Igår fikade jag med Johanna sen gick vi hem till Frida, jag blev full och gick hem. Kul jul.

Fint väder är det i alla fall, fast jag längtar nästan till höstmyset då man kan mysa ner sig i soffan med en chai latte, oh, påminnelse till mig själv att jag måste köpa nytt chaipulver.

Hade ingen bra bild till texten så får bli den här gamla godingen då vi tittade på Big Brother på arbetstid, hihi.

Jag hade kunna skriva hur mycket som helst om League of Legends som jag spelar men jag tror inte att någon av mina läsare tycker om sådant?

Nytt från GaGa

Lady GaGas nya video som hade världspremiär igår:


Loved

Till min vän Lee som älskade sin hund över allt annat. Vila i frid, Pickles.

Desktop background


Förhandling?

Mamma har helt plötsligt bestämt sig för att köpa ny bil och hon tyckte att jag och Lee skulle ner till Nybergs åt henne. Så vi var där igår och pratade med en försäljare och sen idag igen. Vi satt hos honom i tre timmar, haha, men kom ingenvart typ. Det visar sig att våran älskade Clio var i rätt dåligt skick, jag trodde den var i topptrim :(
Både jag och Lee är helt trötta i huvudet efter att ha pratat, tänkt, diskuterat. Vi skulle förhandla men jag kan ju säga att bilar inte är mitt område så det kom ingevart, sen kom pappa och då blev det lite klartext. Det blir den Nya Clio III men vart vi köper den och hur vi gör med Clion vi har nu återstår att se.

Live från London

Aftonbladet sänder live via AP's helikopter från London. Update: Sändningen har avslutats.


#riotcleanup

Via Twitter har hundratals Londonbor samlats på de förstörda platserna runt om i staden och hjälpts åt att städa upp. Det värmer hjärtat och skingrar tankarna från dessa idioter som vill förstöra och plundra. Före och efter bilder av förstörelsen.

Clapham JunctionCamden Town
Invånare delar ut te till poliserna med hjälp av en sköld.

Vad har hänt med mitt London?
Det är helt fruktandsvärt det som pågår i och runt om London just nu. Jag hoppades att det skulle hålla sig till den natten i Tottenham men nu har det spridit sig. Lokala medier säger att det till och med händer i Camden, jag mår dåligt.

Back down south

Har varit i Skåne i några dagar och kidnappade med mig Lee upp till Jönköping och det är först nu jag har haft tid att ladda över mina mobilbilder så ni kan få se den härliga skånska sommaren.


RSS 2.0