Sad Blackberry

Trevlig annons från tradera som jag har några synpunkter på...



Beskrivingen börjar ju lovande med "min iphone", wtf, hon vet vad hon säljer eller? Sen läser man vidare och ser att ingen laddare finns heller, nähä, vad har hon då använt till att ladda telefonen med innan? (Laddare kostar 500 kr hos Telenor..) Men kartongen är sparad, jojomen, för den är ju viktig.. Sen nicknamet, är det någon som kan uttala det utan att läsa det noga, oh, glömde jag att säga att det är KISSIE som har lagt ut annonsen... Jösses, hade aldrig lagt ett bud på en sån dålig annons.

Dax att rösta!

Nu har Big Brother nominerat samtliga deltagare, så nu är det verkligen dax att rösta på den man vill ha. Jag har röstat på tre personer. Vilka vill ni ha kvar? Rösta här.


Hej..

Jo, jag skäms lite för att jag inte uppdaterar som förut... Har jobbat precis hela påskhelgen och ledig tid har gått åt att sova. Det var riktigt mycket att göra under påsken på jobbet, det var rush precis hela tiden, i alla fall på lördagen. Jag jobbade 9,5 h och hade inte en lugnt stund.

I tisdags var jag ledig och hade massa att göra, bland annat fixa stereon i bilen (long story) och storhandla. Jag vaknade upp med jätteont i halsen men det gick nästan helt över under dagen. På  onsdagen skulle jag jobba men vaknade tidigt av en rejäl feberfrossa så jag sjukanmälde mig och spenderade hela dagen i sängen.

Nu har febern gått över men jag har istället en rejäl förkyldning. Det är helt knäppt, 24h halsont, 24h feber och nu förhoppningsvis 24h förkyldning..

Sooo, there you have it, klagomålsinlägg 1.0.

Sommarväder!

Såg nu på nyheterna att det skulle bli uppåt 20 grader i helgen, och jag ska stå inne på jobbet och svettas. Det blir bråk om vem som ska städa uteserveringen för alla vill, haha. Nästa helg, valborg, är jag ledig både fredag och lördag så då kanske jag åker hem till altanen i Hovslätt och lapar lite sol, känns lite väl kallt att gå och lägga sig i Hälsoparken nu.

Kan ju säga grattis till alla de som är på bilmässan i helgen med det här guldvädret! Det har ju sina för och nackdelar.

Bilder!

Först bilder på när jag och Jossan plockade björkris. Sen min, Monicas och lille Kevins promenad i Stadsparken :)






Inga bilder..

Blev inga bilder idag osm lovat, har vårstädat lägenheten, ska fortsätta imorgon med eftersom jag enligt pappa städar med tandborste så tar det sin tid. (Han menar att jag städar långsamt :P)

Under tiden kanske man skulle bjuda på lite "oldies" men det kanske ni har tröttnat på? Ah, well, det har inte jag so here I go; (EMO PICS)






BB ft. Basshunter

Här är låten vi alla har väntat på, årets sommarplåga!



Har inte hänt något spännande på sistonde därav den dåliga uppdateringen, men har några bilder att visa er, tar det imorgon ;)

Happypills please

Känner mig inte alls på topp, är lättirriterad, uttåkad, har ont i huvudet och till och från får jag sjukt ont i magen så nu oroar jag mig för att jag har fått magkatarr. Jag har haft det en gång innan och det är inte roligt alls. Jag känner för att bara ligga i sängen och titta på någon deppig rulle och gråta typ...

Basshunter hjärta Big Brother

Idag klev självaste Basshunter in i Big Brother huset, det har ni väl inte missat? Han hade "Idol auditions" med deltagarna och valde ut fem stycken som ska hjälpa honom att göra en Big Brother låt. Kan ju lugnt säga att den kommer bli sjuuuk!

Update: tog bort videon för den sätts igång varje gång man går in på bloggen och lyckas varje gång av någon anledning skrämma vettet ur mig.

Svimma i duschen? Nej tack.

Lyckades skära mig i duschen idag när jag rakade benen. Slant med rakhyveln och skar av en bit av min nagel, det kanske inte låter så farlig och jag vet inte om det var den fuktiga luften i badrummet eller chocken av att det hände men helt plötsligt kände jag mig helt svimfärdig så jag var tvungen att skölja ur balsamet fort som sjutton och springa ut i köket för att stoppa blödningen och dricka något sött... Det var helt sjukt! Ändå gången jag någonsin har känt mig svimfärdig är när jag tatuerar mig... Sick.

Sorry Saade, Jedward for the win


Har ju sedan länge konstaterat att Melodifestivalen och den snart stundande Euroviosn Song Contest är något jag håller varmt om hjärtat. Vi har även konstaterat att Saade inte längre är min favorit utan de två irländska tvillingarna John och Edward, döpta "Jedward" av den brittiska pressen. Jedward medverkade i det brittiska programmet X-Factor och gjorde succé. Så, med det här youtubeklippet konstaterar jag - Jedward for the win.

Klicka här!

Isflak i Hamnkanalen





Första gången i hela mitt liv jag har planterat någonting, stolt!

Shopping i Borås

Ett par snygga sandfärgade kilklackar och jeansblå sneakers, Skopunkten


En underbart mysig pläd och 3 ljushållare, Chilli Store


Dessa kommer passa perfekt på mitt svarta cafébord sen!


Två luftiga tunikor och ett par matchande shorts (som ska bytas för att de var för små?!), Gina Tricot


En bättre bild på tunikan.

VÅR!

Nu jäklar äre vår ute, suuuperhärligt! Cafémöblerna ska jag se till att ha här innan veckan är slut. Tänk att sitta där och äta frukost, yum.

Förlåt för den senaste tidens dåliga uppdatering, har inte mått så bra, varken psykiskt eller fysiskt. Har dragit på mig den klassiska vårsjukdomen - halsont och lite förkyldning och hosta på det.


Men jag har lite bilder att visa för er och jag kan tänka mig att orka lägga upp dem senare under dagen. Kan ta med mig kameran till lnchen med pappa och försökta knäppa något skoj.


Jag känner mig fortfarande inte frisk men man vill ju ogärna spendera en sån här dag i sängen så jag tvingade upp mig själv och dammsög hela lägenheten och dammade i vardagsrummet och satte på en tvätt. Så nu har jag gjort mitt nyttiga för idag, kanske borde diska med... neeeeh.


Men jag måste i alla fall gå till Gina Tricot i veckan och byta shortsen jag köpte (bilder på shoppingen senare) för dom var tydligen för små... Jag testade dom och de satt perfekt och jag tog dem bara i en annan färg men samma storlek, men de ville tydligen inte passa, hm...

Jag la in lite gamla bildserier för att alla vet att en blogg utan bilder är en tråkig blogg. Därför undrar jag vad ni vill se mer av? Random stadsbilder, min lägenhet, läsa om mig, jobb et.c. ?

Gomorra... typ

Har sedan igår morse hostat och haft ont i halsen, det är inte bättre nu, utan mer sämre och jag ska jobba ikväll... Jag kommer få stå i kassan och vara hes och jävlig, kul.

Om mindre än en halvtimme kommer Monica hit, jag ska med henne till Borås. Hon ska dit och "titta runt", haha, söt är hon. Synd att det inte är mer sol för vi tar hennes cab dit, premiäråk för mig sen hon tog ut den igår, yay nu är det snart sommar!

Jag har bara tisha och underkläder på mig så det är dax att fräscha upp sig innan Monica kommer, ciao xx

RSS 2.0