Kunde inte motstå..

Nu när sopcasten har varit nera i flera dagar och jag såg att de sänkt priset så mycket var jag bara tvungen att slå till, jag menar, hur kan man motstå?


Skönhet

Hittade en superfin väska från Friis & Company - mitt absoluta favoritmärke när det kommer till väskor. Deras design är så smart och snygg, kvalitén kan väl diskuteras med what the heck. Har använt min fuschia väska varje dag 24/7 sen i somras och det börjar synas på handtagen, men det betyder väl att den är välanvänd.

Min nuvarande väska.


Den jag har spanat in nu.


Enda saken som får mig att tveka är att jag är fattig och väskan är dyr. Ungefär 567 kr plus frakt, och det är lite mer än hälften av det jag äger just nu.

Spring!

Förbaskat gammal sommarbild från Halmstad.

Idag har jag och pappat varit duktiga och effektiva, tog en massa fina bilder med, men ni vet hur det är, jag är på tok för lat för att lägga in dom i samma inlägg, haha, så det får bli imorgon. Vi var bland annat på banken och fotade lite P-skyltar för överklagan av min P-bot, så det blir najs, pappa är bar på sånt.

Vad tycker ni om min nya header btw? Jag har såååån bra fantasi, haha.

En buss kommer lastad..

Hade två busslast på rad idag på jobbet. Betade av varje bussbeställning i min kassa på 5 minuter och jag kände mig hur nöjd som helst. Mer än så ska jag väl inte skriva här...

Helgaction

Som vanligt kommer de en massa luffare och gör luffiga saker på tvärgatan utanför mig, senast var det ju ett par som hade sex, den här gången var det två väl berusare tjejer på satt på byggställningen och kedjerökte. När ena tjejen satte sig och kissade var jag, Jossan och Marcus inte sena med att uppmärksamma dom att vi såg dem.


Kändisbesök


Vi hade finbesök på Burger King idag, självaste E.M.D. med crew valde att äta hos oss, tyvärr var inte Danny med men det var ögongodis nog för mig. Jag försökte merförsälja till Mattias men det gick sig inte ann. Han skulle ha en Whopper Meal, inget mer, bah. En Whopper är ju itne god utan ost, det vet ju alla. Anledningen till att dom är i stan är för att de har en spelning här ikväll, men jag har ju redan sett dem, på en klassresa till Liseberg.


Intressantare

Önskar att min blogg hade varit lite intressantare nu men jag gör inte så mycket på dagarna så inte mycket att skriva om. I eftermiddag ska jag vara hundvakt åt Pepsi sen lite senare kommer mamma och pappa och har lovat dem att laga kvällsmat. Hackade löken redan igår och hela mitt kylskåp luktar (läs stinker) lök trots att jag täckt över det med papper å lite till, hm.


Ska ta tag i att städa badrummet nu som jag har skjutit upp i två dagar.. sen ska jag duscha.

30. Någon du aldrig kommer släppa taget om

Jenny-Lee Collins. Amicitia, In Eternity <3

29. Den nyaste bilden på dig själv



28. En tokig bild

"Himlen runt hörnet" haha

Känd från TV

Shan "The Man" Atci – Toarulle

27. En bild som du alltid skrattar åt

Hahahahahahah!

26. Någon/Några som du alltid har roligt med

Klassen!

25. En person som alltid gör dig glad

Gamla Kiosk 7 gänget - happy times!

24. En bild som gör dig glad

Denna platsen har så många fina minnen kring sig. Härliga sommardagar med Lee, impulstatuering i Malmö, roadtrips, ja en hel massa underbara minnen!

Cirkusvinter


S:t Patricks Day

Idag är det S:t Patricks Day som är Irlands nationaldag. Dagen firas till minne av landets skyddshelgon S:t Patrick. I bland annat USA, Kanada, Storbrittanien och Irland är det tradition att ha gröna kläder på sig. Om man ser någon som varken bär gröna plagg eller accessoarer får man enligt tradition tillåtelse att nypa dem. S:t Patrick är även känd som den person som tog kristendomen till Irland. Källa.


Idag för ett år sen var jag, mormor och min kusin i London, det var våran sista dag och den var helt underbar - sol och värme. Tänkte dela med mig av lite bilder på världens (än så länge) bästa stad.




23. En bild från i somras

Varm sensommarkväll i Hovslätt

22. En bild på en tid du saknar

Sommar och Grekland.

Färgat och klippt


21. En person som alltid ställer upp för dig

Pappa & Mamma <3

20. En bild på dina närmaste

Jag och Frida i Fjällbacka för en himlans massa år sen. Tog bilden mest för att den är finast i världen!

Till alla BB fans

Får se hur länge streamen håller. Lite dubbelmoral eftersom jag inte tycker att länkar som denna borde spridas :P



19. En person som är snygg

Nä, vi tar en bild på snygg Clion ist :D

18. En bild på din fritid

Har för mycket fritid så då tittar jag på TV :D

17. En ovanlig bild

Backstage bild från en Diorvisning

16. En bild på dig själv (igen)

Nyår 10/11

En hel dag på en förmiddag.

Idag (läs i morse) tycker jag att jag har varit übernyttig. Jag klev upp strax efter sex, hällde i mig ett glas juice, hämtade Alex i Norrahammar (för övrigt var jag så trött att jag inte märkte att jag kört för långt innan jag var halvvägs till Taberg), sen var vi på plats till personalmötet kl. 7. Japp, på morgonen.

De flesta av oss var halvvägs till koma men informationen gick in ändå. 1,5 h tog det sen var vi hungriga. Jag och Alex var eniga om en McDonalds frukost, som jag för övrigt inte ätit sen jag slutade skolan (ungefär 2 år sen) och gissa om det var gott! Jag har saknat McToast, Hash Brownie och apelsin juice. Lyxfrukost!


Sen skulle jag in till stan och fixa ett recept och Alex orkade inte ta bussen så hon väntade på mig. Sen bar det av till McDonalds Jordbron (haha) för jag ville ha vatten och hon ville ha pommes. Sen körde jag hem henne och jag åkte till pappa men innan det stannade jag till hos mamma på jobbet.

Alltså har jag innan kl 10 idag besökt 3 snabbmatsrestauranger, gjort ett läkarbesök och ett personalmöte = überhurtig. Nu blir det ryggläge i soffan, gonatt.

15. En person som du vill vara med

Okej, blev en häst istället. Älskade Nikita <3 Ångrar som sjutton att jag inte köpte henne...

Random

La på lite blå ögonskugga till jobbet på matchen igår, vill ju vara lite HV snygg :)

Idag smetade jag på mig min skimmrande, cocosdoftande body butter och dammsög i solljuset. (Försökte få med skimret på bilden men blev ju "njaaa")

14. En bild som påminner dig om gamla tider

Klassen i Sälen <3

13. Du och någon klasskompis

Jossan och jag på studenten

12. En bild på din vardag

hahaha

SERIESEGER!

Nu börjar kampen om att försvara Jönköpings SM-Guld!

11. En person du kan berätta allt för

Fin Lee :)

Boiling Broccoli





10. Någon du tycker är väldigt snäll

"Anka" som gör oss sällskap i tunnan :P

BB-Rickard aka Austin

Big Brother Rickard fick snabbt ett smeknamn på internet, "Austin Powers" eller bara "Austin" eftersom det fanns vissa likheter i utseendet. När han fick sin reaktiva psykos namngavs detta som en "Austinflipp" eller "en Austin". Jag hittade en rolig AB-blogg som berättar vad hans mamma kräver av programmets exekutive producent på grund av det här.

Källa.

Har unnat mig

Har köpt lite inte-så-nödvändigt-att-ha grejer idag på stan som började med en fika med Ellison på Waynes. Hur kul som helst att träffa henne och catch up, har bara träffat henne 2 gånger sen studenten vilket är alledes för lite med tanke på hur nära vi bor varandra.


9. Någon i din släkt

Min fina kusin, Frida

8. En person du saknar

Jag är patetisk, jag vet, men Im honest, haha.

Hold It Against Me (Official Video)


Make Up Store

Vi blev sminkade av en supersöt tjej från Make Up Store i torsdags inne på New Yorker, och eftersom min snyggvekamera var urladdad fick jag ta till digitalkameran (som för övrigt sjunger på sin sista vals..) och jag tog till photoshop lite för att få fram de rätta färgerna. Vad tycks?


7. En bild som du aldrig har lagt upp

Ohhh, denna blir knivig, men jag tror aldrig att jag har lagt upp den här..
Manda och jag i Grekland 08, haha.

RSS 2.0