Måndagen efter

Såhär helgen efter Dreamhack är man lite sliten. Har massor av bilder från invigningen (som för övrigt var en besvikelse) och från DreamArena Sapphire som var i Kinnarps Arena. Nu ska jag bara ta tummen ur och föra över bilderna till datorn.

För övrigt var Dreamhack helt okej, det var helt klart bättre förr men det får godkänt.

LIVE LIVE LIVE

(KLICKA PÅ BILDEN)

Demoworld


Ibland när jag känner mig uttråkad och inte alls sugen på att spela League of Legends rotar jag runt i Steams demobutik. Det brukar alltid finnas något att underhålla sig med men.. Stream är så sjuukt segt och långsamt! Det är jättejobbigt att det ska lagga, sega och ha sig. Nej, min dator är inte dålig, allt annat funkar som det ska... Ville bara skriva detta.

Panik?

På söndag är det första advent, PÅ SÖNDAG! Vilket betyder att man ska börja julpynta! Utan varken snö eller kyla känns det så fel, dessutom har jag hela lägenheten full med rosa ballonger vilket får en i ännu mindre julstämning.DHW11


På torsdag nästa vecka smäller det - Dreamhack Winter 2011! Jag är på plats såklart och uppdaterar live via Twitter (mina Facebook vänner är inte så stora fan av 10+ statusuppdateringar i timmen). Länk till min twitter finns i den högra spalten -->

På lördagen är den stora StarCraft II finalen i Kinnarps Arena som för dagen byggts om till en episk e-sports arena. Jag är på plats och föder hungriga gamers. Ska ni på DHW11?

Elmia

Har jobbat på Elmia Subcontractor måndag till fredag den här veckan. Det har varit slitsamt att gå upp medans det fortfarande är mörkt ute. Jag jobbade inte så länge utan hade egentligen tid att sova någon timme under dagen men gjorde jag det? Nej. Jag hade hundra andra saker att göra.

Sen kom torsdag och Club Caj. Ingen sömn, gick och lade mig klockan 4-ish, sov 3 h, sen upp igen. Oh boy var jag trött! Hann inte sova den dagen heller sen var det jobb på fredagskvällen med.


Så den här veckan har bestått av jobb, kaffe och sömnbrist och lite annat emellan. Idag blev det sovmorgon, men bara till 11 sen kunde jag inte sova längre.

Tänkte ta en varm dusch men hade jag något varmvatten? Nej! Duschade fort som fan i mesljummet vatten och klev ut i en iskall lägenhet för inte har jag någon värme där heller. Dumma fatisghetsbolag...

Ska ringa och vara jobbig kund på måndag. Jag betalar ju inte hyra för kallt vatten och icke påsatt golvvärme.

Ryttarhjärta

Jösses, det här klippet fick mig att fälla en tår. Så sjukt hemskt! För oss som är och har varit aktiva inom hästsporten vet precis hur sjukt ofattbart och hemskt en sån här olycka är. En häst i världsklass, en bästa vän, som bara dignar ner sådär. Vila i frid, HicksteadThree duckfaces


RSS 2.0