Roadtrip

Sitter just nu i Skåne hos Lee som vi kom till efter en 12 timmar lång roadtrip. Okej, det var ett stopp i Halmstad också. Imorgon åker vi tillbaka till Malmö och dör har jag noll internet, sååå, hörs efter helgen :D ciao xx

Midsommar?

Tog det lugnt i midsommar med mina två bästa vänner, Lee och Monica. Vi åkte på spökjakt till Falk's Grav men blev grymt besvikna, inte ens färska blommor fanns det där. Så vi åkte hem och avslutade kvällen med onyttigt och skräckfilm. En midsommar precis som den ska vara, med de allra bästa <3

Midsommar med Monica förra året :)

Bantningstips

Med en svullen tunga och på tok för lång stav (kan inte sträcka ut tungan mer för stavjäveln tar emot) går vem som helst ner i vikt. Sjukt klumpigt att göra något som har med munnen att göra, varför måste staven vara 1 cm för stor??

My Best Friend Lee pt. 2


My Best Friend Lee


Brunette --> Redhead


Sverige är underskattat
Redhead

Nyvaken;

Citat á la DH

En kille tränger sig före i kön, killen framför mig skriker "WALLHACK!"

Live streamen från League of Legends hemsida laggar precis innan finalen varav crew skriver "streamen laggar..." på skärmen och en kille i publiken ropar "Precis som serven!"

Bästa är ju när en kille under eftersnacket efter League of Legends finalen med jämna mellanrum ropar ut "DEMACIA!"

För er som är intresserade så kommer det upp ett inlägg imon (läs idag) eller dagen efter med lite bilder, trollolol.

NördhelgI helgen (lördag - tisdag morgon) är det nördhelg. Dreamhack Summer 2011 är i full gång och jag sitter och tittar på livestreams. Fachinerande. E-sport är faktiskt riktigt roligt och prispengarna är ju helt flippade. League of Legends' första pris ligger på $100.000 vilket är ungerfär 680.00 svenska kronor, wow... Vem vill inte vinna över en halv miljon för att spela ett onlinespel? Kanske ska satsa så man kan vara med nästa år? Haha.


Vad ska man blogga om?

Asso jag är helt tom i huvudet på idéer, vad ska man blogga om? I brost på fantasi kan jag tipsa om min gamla kollegas blogg som är helt himmelskt snygg; http://joiedevivre.devote.se/


Bloggpaus?

Det känns som att jag har tagit en bloggpaus, men jag har helt enkelt glömt bort den... Mest för att jag inte gör någonting och sen gör aaallting.

Förra veckan var min barndomskompis Johanna hemma i Jönköping och vi lekte vaaarje dag tills hon åkte tillbaka till sin Stockholmsförort i söndags. Hon bjöd med mig till en tjusig (läs trevlig, tjusig lät så mycket mer fancy) fest på Öster. En sjukt fin lägenhet var det och det var massa intressanta personer där, typ. Hah.

Jag och Johanna på juldagen(?)

Det visade sig att en kille på festen var väldigt bra kompis med min kusin uppe i Umeå, ibland är världen rätt liten.

Det var skönt att "komma ut" lite, har inte varit på en ordentlig hemmafest sen... ja, innan man fyllde krogen? Vi var hemma lagom till halv tre skulle jag tro, efter ett litet besök på McDonalds på vägen hem.

Mina gamla älsklingar - mobilen och naglarna.

Vet ni? Jag var utan mobil heela den kvällen, utan att känna mig besvärad alls. Det var faktiskt skönt, annars blir man lätt osocial och sitter och pillar på telefonen halva kvällen - bra tips!

Shopping

Har hängt på stan hela dagen, handlade lite inne på Gina Tricot, annars blev det inte så mycket shoppat. Fikade med Jossan också :)

Köpte klänningen i marinblått också :)

BB + AB = Falskt

Nog att man tycker att Aftonbladet är lite oseriösa ibland med det här... Dom orkar inte ens bry sig att läsa igenom vad de har skrivit?

Rätt ska vara Simon Danielsson. Granetoft är Martins efternamn.

Sol = Bloggen lider

Inte vill man sitta framför datorn när det är så fint väder ute heller? Jag har spenderat två dagar på mina föräldrars altan (dom har varit i Båstad över helgen) och fått lite färg (yay!). Sen har jag jobbat i en bastu, känns det som i alla fall. Det var nog 100 grader på jobbet i lördags, vi svettades som dårar så det sattes igång ett litet vattenkrig. Det var irriterande när man fick vattenstrålen i ögat (3 gånger!) men det var samtidigt skönt att vara blöt at något annat än svett...

Har även länge nu längtat efter att sätta mig på hästryggen igen, speciellt på den här delen av året. Så har kikat lite på olika hästsidor efter någon som söker medryttare men det är lite klent på det i Jönköping. Kanske ni vet någon som vill ha hjälp? Har ju haft häst 3 gånger under mina 9 aktiva år och saknar det.


Ikväll taggar jag finalen av Big Brother!

One Piece tävling med Jessica!

Vad vore en sommar utan en heltäckande mjukisdress?
Kom till tävlingen HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

Mys

Har myst ikväll med Thilda, Manda och Emma. Premiärade min vattenpipa, åt mat och delade på en Paradis. Vi ligger i soffan, alla fyra med varsin laptop, jag mår lite dåligt efter att ha smällt i mig en massa mat och vattenpipa på det, yss.

RSS 2.0