Nyår!

29 december avgår flyget från Arlanda till...



...Thailand! Andra nyåret jag firar där. Ska bli sååååå kul!!!

Nyår firas inte i Sverige

Jag ska ge er en ledtråd;

Herregud!

Jag har ju glömt att berätta för er hur det var på Liseberg!

Kan ju börja först med att säga att AtmosFear nådde inte mina förväntningar men det är verkligen inget för den höjdrädde. Färden upp var sjukt käslig, nerfärden var inte lika läskig, hann knappt blinka så var man nere.


För övrigt så var det den bästa resan till Liseberg EVAH för att för första gången i mitt liv vann jag en stjärnvinst! Blev superduper glad tills jag insåg att jag var tvungen att släpa runt på den resten av dagen...


Birtday @ Liseberg

Just nu sitter jag med 4 av grabbarna från BK i lilla Clion på väg mot Gäteborg och Liseberg, med oss på resan har vi 10 andra supertaggade BK:are. Ser såå fram emot att fira ännu en födelsedag i vackra Göteborg. Det verkar som att vädergudarna kanske tycker om mig med, inget regn alls (enligt yr.no som för övrigt är den bästa vädersajten).

Jag ska ta mig mod till att åka den nya attraktionen AtmosFear men jag lovar er att trots att jag inte är feg för attraktioner så kommer det ta en stund att finna mod. Det tog mig en halv evighet att våga prova på Höjdskräcken, hjälp...


Otur med vädergudarna..

Tog cykeln bort till ÖB för att köpa inspelningsbara CD-skivor, men tror du vädret tillät det? Nää, på hela vägen dit hade jag världens motvind så det var som att cykla i en låååång uppförsbacke hela vägen. Var helt slut så jag köpte en glass som jag åt innan jag skulle fara hemmåt igen.

Då började det regna. Dugga lite sådär, inte så farligt, tänkte jag. Lagom tills jag kom till ICA Maxi öppnade himlen sig och det var som att någon hällde vatten över mig. Jag tog skydd i närmsta busshållplats och stannade där tills regnet åter igen blev till duggregn.

Kom hem både blöt och svettig, haha.

Bakdag

Igår bakade jag mer än vad jag brukar baka på ett år... typ, haha. Jag fyller år på torsdag och ska ha släkten över på lördag och bakar kakor till det. Ska även göra två tårtor på fredag.




GUIDE: Camdens nattliv

I Camden spenderade jag nästan alla helger, vi gick alltid till en bar som hette The Ice Whalf som förfest ställe för där hade de billiga och goda drinkar. Sedan gick vi vidare till KOKO som är en av Londons största klubbar där bland annat Lady GaGa och 30 Seconds To Mars har spelat. The Underworld var också ett schysst ställe där det spelades gammal rock och punk.



Vill ni ser mer från min vistelse i London? Gå in här eller på min gamla Londonblogg.

Utmattad

Har varit hundvakt hela dagen idag och det tar verkligen på en, i alla fall om man ligger solar varvat med promenerar. Så fort jag får orken lovar jag att lägga upp de bilder jag tog under promenaden (och om programmet vill funka..)

Viktnedgång

Ni som följer Kissies blogg dagligen kanske inte har lagt märke till det så mycket, men för en annan som inte är inne så ofta fann inga ord för hennes rejäla viktnedgång. Men dock tvekar jag på om hon använder photoshop eller inte. Tycker att bilderna är lite för ojämna för att de ska vara orörda. På vissa bilder ser man höfter och revben väldigt tydligt medan på andra bilder är hon  lite rundare. Vad tror ni?


PotC - On Stranger Tides

Ikväll såg jag och mina föräldrar på Pirates of the Caribbean "On Stranger Tides" och den var faktiskt helt okej, 3/5. Den var lite mer seriös än de andra filmerna, inte lika mycket komik som jag tycker gör filmerna lite intressantare men helt klart sevärd! Dessutom såg vi den i 3D men effekterna var inte många.


GUIDE: Londons sevärdigheter

Jag såg faktiskt några sevärdigheter under min tid i London och här är de jag tycker att ni ska besöka. Först börjar vi med det mäktiga London Eye och Big Ben som ligger på samma plats. Där finns även House of Parliament.


Andra tipset är att åka med någon av de alla turistbussar som finns, då får ni se alla turistattraktioner och sevärdigheter som finns i London. Dessutom får man oftast rabatt på många av turistattraktionerna såsom London Dungeons och Madame Tussauds. Man kan när man vill kliva av bussen och hoppa på den på någon av de många busstopp som finns runt om i staden.


Den tredje sevärdigheten ni måste besöka är självklart Madame Tussauds. Det är en klart turistfälla men helt klart värt det, med turistbussen vi åkte med The Big Bus Company fick man rabatterat pris och vi fick även gå före kön.

Vill ni ser mer från min vistelse i London? Gå in här eller på min gamla Londonblogg.

Tråkdag

Idag är en såndär tråkig dag, en dag då mna inte har lust med något och vädret suger. Men hey, grattis Norge, är ju faktiskt deras nationaldag idag.

Imorgon ska jag, mamma och pappa gå på bio. Lite spontant sådär, det ska bli superkul! Så imorgon kväll får ni en liten filmrecension :)

GUIDE: Londons billiga shopping

I första delen av den här miniserien tänkte jag berätta för er vart ni hittar den billiga shoppingen. Vi börjar på Primark, Oxford Street som kan jämföras lite med Ullared. De har alla sorters kläder ni kan tänka er, accessoarer, skor, inredning och väskor.


Nästa stället är mitt älskade Camden Market som ligger i ena änden av Camden Town. Marknaden är öppen varje söndag men kom ihåg att tunnelbanan dit är stängd mellan 13.00 - 17.30 på söndagar. På marknaden hittar ni precis ALLT. Allt från second hand till handgjorda krukor och markanden är även känd för sin food market. Ett grymt urval från världens alla hörn av god och billig mat som ni bara måste testa.


Två superb ställen som tar någon dag att gå igenom, självklart finns det mer billig shopping i London men dessa två är mina absoluta favoriter :)

Vill ni ser mer från min vistelse i London? Gå in här eller på min gamla Londonblogg.

Londonguider

Jag tänkte att jag skulle göra en liten miniserie om London utifrån mina egna upplevelser och erfarenheter. Jag bodde ju som sagt där under 4 månader och hann göra en hel del. Jag har många kompisar som vill åka dit och säkert några av er bloggläsare med, men aldrig varit där och inte vet vart som ska börja. Jag hängde mycket i Camden Town och åkte runt på lite sevärdigheter så jag tänkte guida er i Camden och runt om i centrala London, vad sägs om det?


Morgonstund har guld i mun

Strax efter klockan 07 var jag på plats på Burger King idag. Det är alltid lika kul att se zombisarna man har till kollegor, haha. Efteråt blev det en liten rundtur då jag körde hem Marina till Råslätt, Alexandra till Norrahammar och till slut Heidi hem till kära Hovslätt.

På tal om att köra så hade jag en moppe efter mig precis innan en rondell och han skulle köra om - samtidigt som jag fick möte. Vilken idiot, han fick tvärnita och gira in bakom mig igen... Skaffa körkort lixom (ja, jag vet att alla moppedister har det).

Jag sov några timmar hemma hos mina föräldrar i Hovslätt men är nu tillbaka i lägenheten, jag hoppas att det blir en tidig kväll för mig. Kvällens avsnitt av Big Brother sen sova.

Såg jag rätt?!

Blev det 1-6?? ETT MOT SEX?! Vafan hände där?! Var väl tur att jag missade den finalen, jösses...

Nu ska jag dygna för det är ändå upp om knappt 5 h för 07.30 är det personalmöte. Ska vara social på Skype som jag är vääldigt mycket nu för tiden. Man har större chans att få tag på mig där än någon annan stans, haha. Har laddat upp med en kaffe med espressoshot på jobbet och nu ett glas juice. Höres senare!

Viktigaste nedsläppet i säsongen

20.30, nedsläpp i VM-finalen mellan Sverige och Finland, och vart är jag just nu? Missar finalen för att jag jobbar vilket känns sådär... Men det har jag ju klagat över i tre inlägg nu så det är bara att suck it up.

På tal om ingenting så har Aftonbladet så roliga citat för sig ibland, några är bara "Yes! Jag håller med" medans andra är "Haha, självgoda eller?".


Misshandel

Jag trodde jag hade sett allt på bakgatan nedanför mig; en kille som klottarar, ett par som har sex (TVÅ gånger!), folk som spyr, kissar... men nej, natten till lördagen bevittnade jag en misshandel.

Satt i lugn och ro och tittade på Big Brother när jag hörde byggnadsställningen på andra sidan låta konstigt och nyfiken som jag är gick jag till fönstret för att se vad det var som hände. Fyra killar stod runt en kille som låg på marken vid ställningen samtidigt som en annan kille måttade slag mot huvudet. Jag tvekade inte en sekund att ringa polisen men under samtalet gick de fem killarna därifrån med den misshandlande mannen vinglande efter. Några få åskade stod kvar vilket jag sa till polisen. De såg det nog bättre än jag.

Men slöpolisen tog 1 minut för lång tid på sig och även dom han lämna innan jag såg polisbilen rulla in på gatan.

Kan ju säga att det var första gången någonsin jag ringt till 112 med, läskigt.

Femhundra?

Statistiken fortsätter att skjuta i höjden och man blir ju rätt nyfiken på hur det kommer sig? Men kul att så många tycker att min blogg verkar intressant, kanske att det blir 500 innan dagen är slut? :)
Har förresten ett tidsinställt inlägg som kommer upp ikväll, kanske att jag gör ett till för helt plötsligt blev det kul att blogga :D

Plagiat tycker jag!

Var det bara jag som ville börja sjunga Andreas Johnsons "Sing for me" när man hörde Danmarks bidrag?

Ignorera slutet.. Klicka här om ni inte kan se videon.

Vad hände här?

Vart kommer alla besökare ifrån? Haha. Blev helt paff när jag såg detta, men kul. Hoppas några stannar kvar för då blir det ju roligare att uppdatera med en massa nonsens :D

Sverige vann ESC S2

Jag jobbade ikväll/inatt och missade finalen av Eurovision Song Contest men Carro var snäll nog att spoila utgången för mig. Jag som hade tänkt se reprisen nu klockan 9 men aja :)

En tredje plats är bra, men inte bra nog. För sjutton, nära skjuter ingen hare! Men något annat som glädje mig var att resultaten av semifinalens röstning har släppts och vem vann semi 2 om inte självaste Sverige! Fun facts är ju att Azerbadjan kom tvåa i sin semifinal efter Grekland som placerade sig i topp.


Ikväll spelar Sverige VM-final och vem jobbar? Gah. Varför ska allt hända när jag jobbar kväll...

Tävling! Klicka på bilden


Sol eller regn?

Började dagen med en tur på stan med Monica och självklart en fika. Jag hade tänkt att städa undan min klädhög (jaa.. den är fortfarande kvar..) men nää, jag fikar ju hellre med henne :D

Sen åkte jag till Jossan och hennes man och solade lite tills molnen kom sen bestämde Jossan för att göra dagens gärning. Så vi åkte ääääända ut till Taberg och tvättade hennes bil så nu skiner den (lagom till regnet, hehe).

Om en timme ska jag möta upp henne igen för en oh så romantisk middag på Twin City. Skramlar med mina sista pengar och ska njuta till fullo. Dissar både hockeyn och BB för Jossan, haha. Det går alltid att se på webben. Lill-lördag som det är ska jag dressa upp mig med kilklack och dricka vin, fancy. Hörs imorgon med bilder :) xx

21st

Fick ett glädjande mejl för några dagar sen. BK Bossarna bjuder oss på en resa till Liseberg! Vi är uppdelade i två grupper som åker 25, respektive 26 maj. Sååå, jag följer den nystartade traditionen och besöker Göteborg på min födelsedag (26 maj) i år igen :P

Förra året åkte jag dit med Monica, det var den ända dagen hon kunde ta ledigt. Jag gick på systemet första gången inne i Nordstan och hoppades på ett glädjande "Grattis!" av han i kassan, men nää, "Ska du ha fest ensam?" var den kommentaren jag fick...

Jag ser fram emot Liseberg, sist jag var där var med älskade Trolloxen dagarna innan studenten.

Göteborg förra året med snygga naglar.



Göteborg förra året med snygga skor.



Göteborg förra året med äcklig drink.

Grannar

Monica och Kevin :)

Hade en trevlig kväll med Monica, vi åkte cab och drack kaffe på min uteplats. Sen joinade min granne så vi satt där en stund och tjötade sen åkte hon hem.

En av de andra grannarna grillade (regelbrott :O haha) så vi gick bort och presenterade oss. Ska jag vara ärlig så har jag varit väldigt anti honom för jag trodde att det var han som spelade hög musik men det visade sig vara tjejen som bodde brevid honom. Hon tycker väldigt mycket om Singstar... Det var kul att lära känna en ny granne, han hade lite mer koll på byggnationen av innergården än oss två.

En mindre uppdaterad bild, kan ta en ny imorgon :)

Mittiveckan

Idag är det onsdag, halva veckan har gått känns det som, det är ju mitt i veckan, eller mitt i jobbveckan. Men eftersom jag bara jobbar helger så är det bara onsdag för mig. Skulle ha jobbat natt men fick dagtid istället, yay!

Mamma var här i måndags med, hon skulle iiiinte städa med min snälla mamma hjälpte mig med disk, kök och hall :) Så nu borde jag ju städa resten så jag ska titta lite på TV och sen sätta igång, ska inte använda tandborste den här gången utan vara effektiv. Vad tror ni om två timmar? Vi får se ;)

Sa jag förresten att jag har färgat håret?
Vad tycks? :)

RSS 2.0