Naglar by Monica Milleström


Upp i ottan

Inte nog med att man har sömnproblem så ska man upp dödens tidigt imorgon. Ska ut till min gamla ridskola på landet och fota till en broschyr (jag som är en sån pro-fotograf..). Sen är det kvällspass på Burger King (andra gången på hela månaden) och emellan där ska jag diska och laga mat. Så natten till söndagen har jag alla förutsättningar i världen att få sova hela natten, håller tummarna.


Oh, btw. Min åh så älskade granne (läs hatobjekt) hade fest nu när jag kom hem, att ingen annan reagerar?! Så jag, sur som ett bi, gick dit och körde hela handflatan på ringklockan. Han kompis öppnade och jag bad dom sänka musiken och fick ett snäsigt "okej" tillbaka. Point made i alla fall. Hoppas han fattar att han inte bor ensam här någon gång...

Garderob 2.0

Stod i garderoben på Karlssons igår kväll/natt. Det var en upplevelse - hände mer på en kväll där än under alla mina månader i garderoben på Huset. Fick 4 kramar med tydligen tillhörande kindpussar, blev inbjuden till två efterfester och mat efter jobbet. Däremot var dricksen snål, men 6 kr fick jag av en trevlig tjej. Tror att det var en tjej som stötte på mig också, hah. Hur var eran lördag?

englishshop.se pt.2

Har gått en vecka sen jag beställde mina älsklings sötsaker, men har inte sett skymten av dem. Ett stort minus!
Se inlägget här.

Ny sport i Jönköping

Se klippet för mer info:Så det är bara att damma av rollerbladsen och tuffa till sig, sen kör vi :D

EGO girl


RSS 2.0