GULD GULD GULD GULD!

Daniel Rickardsson, Johan Olsson, Anders Södergren och Marcus Hellner, äntligen! Vi har inte haft en stafett medalj sedan 1988, och det är ett bra antal år. Och det var ändå inte det bästa av allt, dessutom knäppte vi den självgode norsken Petter Northug på näsan, han som sa, citat "Sverige hänger inte med i mästerskap", tji fick han och vad sur han var efter målgång, sjuukt härligt att se hans arga, förbannade blick :D

expressen.se

Snart ska vi heja fram Anja till en medalj plats i Storslalomet, hoppas att det inte flyttas fram för långt i tablån, så långt att de måste köra andra åket imorgon. Det är framflyttat på grund av den tjocka dimman som ligger över Whistler Creekside.

Idag gick det förresten superbra på Huset, vi städade som attan och fick fram tre barer under all smuts och damm. Vi blev supernöjda över det :) Får se när/om/hur vi ska in imorgon för det ska komma en massa hantverkare för möblerna ska i ordning, sista elen ska fixas, allt ska vara färdigmålat och alla varor ska komma. (Sprit für alle). Hoppas att vi kan öppna på fredag, vi satsar på det men ska jag vara ärlig så är jag väldigt tveksam, men lördag blir det i alla fall och då hoppas jag att vi syns där ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0