Weekend

Är på väg till frisören nu, ska fixa till kalufsen igen så den ser respresentabel ut, senare ikväll ska jag jobba, arenan igen men inte handboll den här gången utan hockey. Känns som att jag har levt på arenan de senaste dagarna, haha.

Gammal cam bild

I helgen byter jag arenan mot något... mindre, det vill säga Burger King. Blir stängning hela helgen precis som förutspått... Så sjukt jävla tråkigt. Blir säkert likadant nästa vecka också för trots att jag har 1 veckas schema vet jag att jag jobbar natt hela helgen... varje helg. Thoughts?

Ett tomt ICA?

Blev lite chockad när jag skulle in på min ICA butik idag för den var väldigt... ur plockad... På kylarna stod det en lapp om att på grund av ekonomiska skäl kan de inte beställa hem nya varor av vissa leverantörer? Jag har aldrig tyckt om den ICA butiken och gör det inte mer nu heller, blåbärssoppan var för sjutton slut!! Hädan efter tänker jag hålla mig till City Gross, det kommer alltid vara bättre än fattiga ICA...

Need or Greed?



Vill-ha begär efter en kväll med Ponni. Hihi. Lön? Ja, tack!

Onsdag kväll

Kom just hem från Jossan, vi åkte dit efter det att vi varit på Blomsterlandet, jag inhandlade en bukett röda tulpaner, dom vart liiiite för korta för min vas men det ser inte helt dum ut.

Varje gång jag kommer hem till familjen Göransson/Purola ser det ut som någon kastat in en granat med disk, kartonger och kläder så jag satte alla i arbete till att ordna upp oredan. Jag ställde mig och diskade, Markus gick runt och småpulade innan han tog tag i prylhögen på soffan och Jossan gjorde resten av köket och sovrummet. Mycket bra jobbat allihopa! Skulle ju egentligen ha tagit en före och efter bild men jag glömde.

Deras lägenhet är för övrigt skitsnygg, stilren men ändå personlig, när det är lite ljusare ute så kanske jag kan ta några kort, om jag får :)
Deras kökslampa, en mycket snygg sak tycker jag. Monica har en liknande, fast längre, i sitt vardagsrum :) Diggart!

Brum brum

Jag och Jossey har brummat runt i hennes gamla golf hela dagen idag, vi har varit super effektiva och köpt varsin spegel, hon har köpt två lampor, jag en massa blockljus och lite annat smått och gott. Det var ett under att allt fick plats i bilen, haha, vi hade nog blivit stoppade om någon av lagens män sett oss.

Efter att ha lastat ur Jossans grejer hos henne och mina grejer här lagade vi en mycket lyckad korv stroganoff.


Om en timme eller så brumamr vi vidare mot Blomsterlandet där Jossey ska inhandla diverse blommor och jag tänkte förnya min bukett med tulpaner, kanske finns det någon häftig färg?

Videoinlägg jag glömt publicera

Hittade en liten videoblogg på datorn jag glömt att publicera, lite efter tiden nu eftersom jag gjorde den 10/12 men jag tänkte att jag lägger upp den ändå :)

Pallar inte med videofy.me längre, man tjänar inga pengar på den ändå om man inte är storbloggare, dessutom är reklamen skitjobbig. Youtube ftw.

Min dator lever igen!

Har haft en liten mysdag idag, vände på dygnet igår, eller försökte, gick nästan hela vägen. Jag pallade bara 24h timmar utan sömn sen slocknade jag i soffan, hade behövt hålla ut fram tills kvällen men jag somnade i alla fall vid ett-tiden vilket jag tycker är sjukt bra gjort med tanke på att jag de senaste dagarna gått och lagt mig när de flesta har gått upp...

Måste boka tid för klippning av luggen och färgning av utväxten...


Idag sov jag till tolv sen kom pappa hit med lunch innan han skulle bege sig till Göteborg för deras event på Handbolls VM. Sen tvättade jag lite och torkade även ur mitt kylskåp.

Nu ikväll bjöd jag mamma på lite kvällsmat sen åkte vi till El-Giganten och höll tummarna för att Tony jobbade, min laddsladd till datorn är helt paj och jag behövde en ny. Vi hade turen med oss och Tony hittade en ny och gav oss en fin familje-rabatt, hihi. Sen skulle mamma handla på City Gross, jag skulle inte ha någonting men kom ändå därifrån med en matkasse, attans.
Min dator är glad igen!

Satördej

Det var rätt lugnt på jobbet idag, alla var lite halvlama och trötta, speciellt Heidi som flumma runt, haha. Jag, hon och Fraidon bestämde oss för att vara jobbiga i Max driven, oh my god vad dom måste ha hatat oss, jag hade hatat oss, haha. Dom följde med upp till mig en sväng för att titta på hur jag bodde :)

Nu sitter jag och tittar på en film och Princessan Dianas död, har nog sett två sånna program på en vecka, varför visar dom sånna? Intressanta program tycker jag, mest för att det är så himla bisarrt och hemskt. Hon var nog den finaste människan på jorden, både på insidan och utsidan, ingen kan någonsin ersätta henne.

Diana dansar med sin stora idol John Travolta under en middag i Vita Huset.

Fy tusan...

... vad dålig jag är på att uppdatera! Lovade er ju bilder men mobilen samarbetar fortfarande inte och inte har det hänt något annat spännande värt att skriva om... vad jag kommer ihåg. Har mest gjort ingenting, mamma var i och för sig här igår och vi tog bort allt julpynt och sådant.

Jossan var här häromkvällen med och vi tittade på film och var allmänt feta med godis typ, haha. Det blir som vanligt jobb i helgen så att e... Ahh.

Veckan som gått

Det här inlägget skulle innehålla bilder från veckan men eftersom min mobil inte samarbetar för tillfället får det bli i ett annat inlägg. (Note till mig själv: Köp ny digitalkamera!)

Jag har haft fullt upp hela veckan känns det som;

Måndag
Amanda, Thilda, Emma och Brobakken kom hit och vi laddade upp med en massa snacks och läsk och tittade på JVM, Sveriges match mot Ryssland. Ni vet väl alla hur den gick, men vi hade trevligt ändå.

Tisdag
Matchdag för HV71 vilket innebar jobb.

Onsdag
Dagen började med en busstur till Amanda där jag fick mens värk of doom, har aldrig haft så ont någonsin i hela mitt liv, det var helt sick! Sen när jag hade kurerat mig och vi hade fixat bil bar det av till Gränna där det inhandlades polkagrisar efter stängningstid.

Lagom tills vi var tillbaka hämtade Thilda upp oss och vi åkte till City Gross och köpte chips, läsk, chokladpudding, energidryck och lite annat smått och gott för 400 kr. Glömde jag säga att vi bara var 4 stycken? Bronsmatchen i JVM såg vi hemma hos Thilda, den hade väl kunnat ha ett bättre slut men men, finalen vart ju i alla fall sjukt spännande.

Torsdag
Röd dag innebar tidig matchstart så jag var på arenan redan kl 13. Efter matchslut åkte jag hem till Thilda för att hämta min påse jag glömde där i onsdags sen åkte jag raka vägen hem till Monica. Vi bakade chokladbollar och en mycket lyckad kladdkaka, mums.

Fredag
Klev upp "tidigt" för att åka och handla lagom tills min parkeringstid tog slut. Blev faktiskt bara nödvändiga grejer jag köpte så nu har jag för första gången i hela mitt liv gjort hemlagad schnitzel, blev faktiskt helt ok. Ikväll ska jag jobba, men inte på HV den här gången utan på Burger King. 18-23 är jag där.

Summa sumarum av helgen så kan jag ju säga att jag inte ska äta varken godis eller chips på ett bra tag framöver... Det blev lite väl mycket av det goda i veckan. Undra hur många som orkade läsa hela inlägget, haha. Lovar att återkomma med bilder :)

En bild säger mer än tusen ord

Slutminuterna av Sverige - Ryssland i JVM.

Nyårsparty

Min nyårssminkning.


Monicas mysiga crib :)


12-slaget.


Halvlyckad gruppbild, haha.


Jag och Linn


Monica och Nicole

2 januari 2011

Jag skrev först 2010 i rubriken men kom på att det är ju 2011 man ska skriva nu, haha, så god fortsättning får man ju ta och önska mina läsare.

Nyår blev väl inte riktigt som vi tänk oss men jag tycker att det var trevligt ändå. Min kamera har ballat ur totalt och batteriet vägrar ladda, får typ tvångsladda den så att det det i alla fall går att ta några bilder.

Jag är ledig hela veckan så ska ta tag i att lägga upp bilderna. Imorgon kommer pappa hit på frukost, mys :)

Jag och Monica. Tummen upp för Sveriges vinst i JVM :)

RSS 2.0