Mobilblogg - Snabbmat

Mammas chef ringde och undrade om vi ville ha MAX-mat. "Gud vad gott tänkte jag!" Tills dt visade sig att han skulle till Burger King. Mamma blev glad och beställde sig en Whopper. Jag mådde mest illa men var endå sugen på MAX. Så nu sitter jag i deras Drive-In på Jordbron och väntar på min mat :P

Lägenhet 49

Har sett min lägenhet för första gången idag! Den var precis så som jag hade tänkt det dock med ett stort minus i kanten... Det stora rummets mått var inte likadant som på ritningen, det hade krympt med 40 cm! Vilket innebär att soffan jag har beställt inte kommer att få plats... Så innan jag börjar jobba vid 11 så måste jag ner till Bergmans Möbler och avbeställa soffan och hitta en ny. Så himla irriterande, hade soffan vart ynka 10 cm kortare hade den fått plats! GAH!!

IKEA

Jag och mina föräldrar var de sista som lämnade IKEA ikväll efter 2h shopping. Det blev en ny säng (och jag som bara skulle köpa en sängstomme!) och en TV-bänk bland annat. Det var preciiiis att vi fick plats med allt i bilen. TV-bänken hämtar vi imorgon :)

Bilder från kameran

Fixade ihop några bilder från kameran i Photoshop och det blev 2 bilder, haha. Har en rätt rolig film på Levis med men den orkar jag inte redigera just nu så ni får titta på bilderna så länge :)

Färgade som sagt håret för jag var så trött på min hårfärg och visst blev det bättre?

Levis sover, leker och sover. Naww.

Disney

Idag när jag satt på toa (haha..) så börja jag nynna på en låt. Den va så himla random att jag förvånades själv, haha.



Gjorde en snabb Spotifylista med några härliga Disneysånger. Länk har ni här.

Weekend

Det blir jobb imorgon fram tills 17 och sen lovar jag att ägna lite tid åt att ge er lite bilder på söndag, för då är jag faktiskt ledig. Ska även ta en sovmorgon (ja, 8.30 ÄR tidigt!), sååååå skönt! Jag och mamma kanske ska köpa handdukar till min lägenhet, det är min inflyttningspresent från dem. Och nu tänker ni "Ehh.. handdukar?!" men det är av märket Lexington som jag personligen tycker är rätt flådigt :)

Snart ska jag sätta mig i bilen och hämta Jossan från jobbet. Hennes bil har gått sönder och hon frågade om jag kunde köra hem henne, och varför inte? Hon kommer nog ställa upp för mig i någon vinterstorm när bussarna inte går :)

Monica ringde tidigare med och undrade om jag skulle följa med ut men jag känner att efter en hel vecka med jobb varje dag är jag helt slut. Att gå från 2-3 dagar i veckan till 6 känns i kroppen. Men att jobba på BK är verkligen kul, där är omväxlande och så många nya människor. Nu i början är det lite halvt kaos innan alla kommer på plats i sina roller men jag tror att det kommer bli superbra.

Sorry för dålig update

Jag har haft fullt upp med jobb den här veckan och det blir så att bloggen blir lidande, bare with me! Imorgon är det till och med dubbelt jobb, jösses! Först Burger King och sen blir det HV71 (första passet i 7an sen 1 år!!), ska bli superkul :)

Ska försöka bättra mig, men det är ju inte så kul att läsa om mitt jobb 24/7 heller. Tror jag har lite bilder i mina kameror ni inte sett, kanske ska ta tag i det. Puss på er :)

Färgade håret blondare häromdagen och här är resultatet - superblond! Jag är massa nöjdis :) hihi

Första dagen

Äntligen! Äntligen har jag haft min första arbetsdag. Det var väl inte riktigt som jag hade tänkt mig men det var inte under förväntning heller. De var underbemannade så de hade ingen direkt tid att visa mig hur saker och ting går till. Jag och en annan ny tjej fick vara "Host". Det är inte så flashigt som det låter utan det innebär att man ska hålla rent och städat i matsalen. Jag erbjöd mig även att diska för jag tyckte inte riktigt om berget som torna upp sig där.

Jag stod även några minuter brevid Sandra i DTn (DT=Drive Thru) och hon visade mig lite snabbt hur kassan där fungerade.

Allt som allt var det en helt okej dag men hoppas att jag kan lära mig kassan eller något sådant imorgon, för där behövdes det folk.

Ikväll ska jag fira mitt nya jobb med jordnötsringar, om nom nom, påsen i skåpet har läskat mig i en vecka nu.

19 September 2010

Jag och mina föräldrar har spenderat hela dagen i Ullared, fick en hel massa köpt så har egentligen bara soffbord och TV-bänk kvar. Jag vet vilken TV-bänk jag ska ha så jag måste bara se ut ett soffbord :)

Det var mycket mer än det här, pappa fyllde fyra flytt kartonger och det är fortfarande grejer kvar.

Nu på kvällen kom Frida förbi och sen kom Monica och Kevin. Det blev en kalasmiddag med revben, färsk pasta, oxfilé och lite annat gott :)

Nu är det valvaka och jag håller tummarna för Alliansen. Idag är ju lite preliminärt för det är inte förrent på onsdag de räknar de 2,2 miljoner poströster, men än så länge ser det ljust ut :)


Ärligt så tycker jag att det ska bli intressant med Sverige Demokraterna i riksdagen, mest för att inget av blocken tycker om dem men måste ändå ta dem under sina vingar, haha. Jag har inget direkt emot invandrare men jag håller med om deras kvar/förslag om ett måste att kunna det svenska språket för att kunna stanna i Sverige. Det är ju för deras eget bästa, vill de inte lära sig språket kan de ju heller inte få jobb.

Nej, nog med politiksnacket, tror alla kommer att vara rätt trötta på det efter de här månaderna. Jönköpings Riviera - here we come :)

Hundvakt


Lördag

Vaknade för en timme sen, sov hos en kompis i natt. Hur sköna är inte tältsängar? Älskar dom! Vi gjorde tacos, drack lite vin å Breezer och hade allmänt trevlig. Betade av några filmer med, ska nog se en till snart men först ska jag ringa min chef och få ett schema (YAY! Finally!).

Bjuder på minen, haha. Jag har blonderat håret förresten! Kan lägga upp bättre bild sen :)

Imorgon ska jag och mina föräldrar till Ullared och köpa allt till lägenheten, eller i alla fall det nödvändigaste såsom grytor, papperskorgar och köksredskap.

Nighttime

Jossan kom hit vid halv 4 tiden, direkt efter jobbet, med en MAX-påse i handen. Vi hamnade i min säng (varför lät det rätt snuskigt?) och hon tittade på "Kungarna i Tylösand" och jag läste bok. Japp, vi är fett sociala, haha. Sen när mamma kom hem gick vi ut med Pepsi, en liten runda på elljusan. När vi kom tillbaka hade pappa kommit hem och det bjöds på Konsums goda revben!

Blir så tråkigt med bara massa text så slänger upp en gammal bildserie.

Blev en liten sväng på A6 med, Jossan letade höstjacka men hittade ingen och jag som inte skulle shoppa fick med mig två påsar hem... Bl.a. med blondering till håret för jag tycker min färg är såå tråkig nu och en halsduk och mössa. Mössan var för liten(?!) trots att jag provat den i affären så ska tillbaka och byta den imorgon...

Har Pepsi hela dagen imorgon med så blir ut och gå då med. På tal om det så har det verkligen blivit höst ute! Usch!

Bilden är tagen från Amandas Facebook, hope you don't mind :)

På lördag ska jag vara hundvakt åt Mandas nya lilla älskling - Levis. Ska bli kul, har inte träffat henne på hela sommaren och när jag endå är hundvakt hit å dit, varför inte ställa upp för en vän i nöd?

Torsdag

Moster kom hit med Pepsi i förmiddags, ska ut å gå med honom sen, vi hade lite kul innan när jag skulle ta kort på det jag köpt på Anna K. Han klev på mitt hår och upptäckte att det va kul å började leka med det. slutade med att jag fick en tass i ansiktet, haha.


Tog som sagt bild på min tavla, min vinhållare och min teburk, vad tycks? :)


Tryck på bilderna för att göra dem större.

Havana Club

Underhållning i form av åtta mycket duktiga sambadansare :)

Alanya by day

Det fanns hur många strökatter som helst, men dom var verkligen superfina, ingen skabb eller något sånt alls.


Kleopatra Beach


Sötmonica och vatten, haha :P


Jag dricker vatten under en lunch.




Duschar fanns det gott om = stort plus!

Lägger upp ett inlägg senare med en video från våran sista natt :)

Löning

Har fått massa gjort idag, eller rättare sagt shoppat.

Jönköpings sötaste inredningsbutik, Anna K, hade 50% rea på allt idag fram till lördag på grund av att det har brunnit, så det va rökdamm överallt. Fyndade för 2 000kr :D För det fick jag 4 små doftljus och ett stort, även ett till Monica. Köpte en supersnygg oljemålning till mitt nya kök, en vinhållare, 2 supersnygga karaffer och en tea burk. Fick även med mig 2 doftsprays att ha i badrummet, bajslukt ni vet, haha. Är jättenöjd med inköpen, har slagit in det mesta i papper igen men kan nog ordna fram en bild på tavlan och tea burken :)

Sen var jag och mina föräldrar inne på Bergmans Möbler och köpte en soffa och ett matbord jag tittat på med Monica tidigare på dagen. Är verkligen nöjd med soffan! Den är riktigt bred men en stor fin divan. Färgen är svart/grå textil och den är huuuur skön som helst. Jag köpte ett likadant matbord som Monica har, vitt med 4 svarta stolar. Får dem levererade dagen efter flytten, läängtar! Finns inga bilder på deras hemsida så ni får allt vänta tills de är installerade i lägenheten.

Allt som allt har min shopping gått på 13 000kr idag. Dock betalade jag inte allt av möblerna utan la en liten handpenning så resterande summa betalar jag vid leverans :)

Vi var även och röstade idag så nu håller vi tummarna för att regeringen får en ny mandatperiod, puss på de blåa.

Badrum

Bilden tagen från hemnet.se

Något sånt här kommer mitt nya badrum att se ut, ja, eller vill jag att det ska se ut. Vi hade först tänkt ett duschdraperi men visst blir det bara så himla mycket snyggare och lyxigare med glasväggar istället? Färgen tänk i badrummet är turkost med, ser ni hur snyggt det är med turkosa handdukar? Jösses. Jag kommer ju även att ha tvättmaskin och torktumlare i mitt badrum och tror faktiskt att rummet kommer att vara i den storleken som den på bilden. Golvet ska dock inte vara vitt!

Drinks of Alanya

Första kvällens skörd, detta...


...och detta...


...och detta... Plus lite till, men det tog jag aldrig kort på. Fin och full kväll.


Vi drack även drinkar med små, rosa, plastiga män i ;)


Det var oerhört poppis med skruvade sugrör.

Där har ni lite smakprov på drinkarna i Alanya, färgglada, väldekorerade men inte speciellt välgjorda. De smakade antingen saft eller sprit och ärligt, vem vet inte hur man gör en korrekt Mojito?

Första tiden i Alanya

Vårat hotell, Hotell Gallion, rätt OK standard, personalen var supersöta :)


Monica åt en heeeeel fisk, hihi.


Första kvällen, Monica gör en söt min.


Shisha/Hooka bar


Här gör dem vääärldens godaste cheeseburgare! OM NOM NOM!


Bellmans

Bilder från resterande dagar kommer imon :) Nu ska jag se allt jag missat från Idol. Puss på er!

Hemma igen!

Home sweet home.. Jag och Monica har haft en underbar vecka i Alanya med 30+ varje dag och minst lika varmt i havet. Vi har förätit oss på fet restaurangmat och druckit oss fulla på halvdåliga drinkar och saftshots, men vafan, de är ju semester, eller hur?

Vi har träffat en full dansk, blivit höga på vattenpipa gått vilse ett antal gånger. Borta bra men hemma bäst, nu är det fokus på jobb och lägenhet. Bilder kommer upp så snart som möjligt, min kamera ville inte samarbeta så det blev inte så många bilder. Hoppas ni har haft en underbar och regnig vecka, puuuuss!

Packning

Jag har nästan packat klart inför Turkietresan på måndag, iiihk, jag ser så fram emot det! Har bara saker såsom tandborste och smink kvar. Jag har upptäckt att jag knappt behöver ett handbagage, har ju inte med mig datorn. Det enda som behövs är flygbiljett, pass, telefon och pengar och det kan man ju ha i en mindre väska. Kanske kan fjäska till mig min kusins Gucci-midjeväska?


Vad tycks om min nya knallrosa neccessär förresten?:

Ska försöka klämma in ett till blogginlägg innan jag åker, om inte, så är det här det sista ni hör från mig innan jag åker. Kommer hem den 13 september igen :) Puss på er!

I got the sun in my pocket

Jag funderade lite igår innan jag somnade och kom fram till att Alanya resan kommer bli som ett "slut innan början" för när vi kommer hem därifrån så flyttar Monica sina sista grejer till sin nya lägenhet och jag börjat ett nytt jobb och sen helt plötsligt är september över.

Lilla Kevin kommer nog att sakna sin mamma när vi är i Turkiet. Sötast i världen är han :D

Oktober kommer gå fort som sjutton sen är det dax för flytt. Hela oktober kommer handla om flytten, så var beredda på mycket möbel och inredningssnack i bloggen. Under september kommer jag nog inte kunna blogga så mycket om det blir så mycket jobb som jag hoppas på.

Jobbar min sista helg på Hemmakväll nu i helgen. Fredag och söndag. Kommer bli lite trist att lämna alla underbara arbetskamrater där men ska besöka dem ofta när jag har flyttat :)

Min favoritbild från Grekland 2007.

Jag drömmer om flytten nästan varje natt, I'm so excited!

Burger King

Är just hemkommen från ett sista informationsmöte med Burger King innan premiären på tisdag. Inredningen var helt otrolig, supertuff och modern. Vi blev visade runt restaurangen och det verkar hur bra som helst, kommer vara mycket att lära sig och ta in de första veckorna men peppa peppa :) Arbetskamraterna verkar helt okej med, kul med några killar och inte bara tjejer :) Vet inte om det är något att skryta med men Burger King, Jönköping har Sveriges längsta Drive-Thru.

Den här designen är det på inredningen.

Premiären är som sagt den 7 september nu och inte den 6e. Jag ser fram emot att börja jobba :D Men nu ska jag sluta babbla och titta på TV. Missade finalen av Fångarna På Fortet igår men spelade in det så ska se på det nu. Inga spoilers tack! Puss på er

Sommarväder

Nu har det varit fint väder hela två dagar i rad. Passade på att lägga mig på altanen en stund och sola, det är sånt jag kommer sakna nästa sommar, att bara gå ut å lägga sig utan att någon ser, utan att någon bryr sig. Jag kommer nog komma hem för att sola några gånger. Även fast jag har en liten uteplats utanför lägenheten så tycker jag om "privacy"n som finns här hemma :)

Idag blir det inget altanglassande för jag och Jossan ska på relaxen på Rosenlundsbadet, hittade två biljetter och stackars Jossan som har jobbat röven av sig de senaste veckorna behöver verkligen koppla av.

Hittade ingen bild från Rosenlund så den här är från Google :)

RSS 2.0