Billys på altanen

Det är inte ofta man äter detta men ooooh så gott det är! :D

Fest på en söndag

Igår var det dax för den traditionella restaurangfesten som den här gången hölls på O'Learys. Vi var ett litet gäng som möttes upp hemma hos Lisa för att senare gå in till stan. Kvällen var himla rolig även om vi inte var en så stor skara :) Marco blandade bättre drinkar än "jag-är-bäst-i-småland" bartendern Svenne (som utbildade barpersonalen på Huset). Marco blandade ihop en drink som smakade exakt som Soleroglassen! Suuuupergod var den! Skrev ner vad det var i den, får titta på det sen och se hur mycket som var läsligt. Hoppas ni med har haft en bra helg, pusssss :)

Jnytt.se

Numer finns jag även på jnytt.se som för övrigt jag kikar in på flera gånger om dagen. Ser jag en hel drös med räddningsfordon är jag inte lika nyfiken som jag va innan utan jag sägaer "Det kommer upp på jnytt senare" haha :) Ni hittar mig här.


Har varit på Jönköpings marknad...

Har varit på Jönköpings marknad med Jossey som är hemma över helgen :) Fyndat ett supersnyggt nagellack och har köpt en ny parfym :)

Creative - Vitality  Ralph Lauren - Wild
Halvdålig mobilbild men det är Creative - Vitality och Ralph Lauren - Wild.

Grattis Phille!

...och Steffi och Annelie på födelsedagen! 21 år, 20 år och 19 år, hihi.

När jag och Phille tog tåget åt fel håll och hamnade i Bankeryd för en herrans massa år sen :)

Göteborg

Haft en sjukt härlig dag i Götet med Monki :D Det var sol, sol, sol och ännu mer sol, fett najs! Satte verkligen rätt dag att åka. Blev inte så himlans mycket bilder utan vi koncentrerade oss till fullo på shoppingen. Monica är den Göteborgsvana så jag bara gick efter henne (ja, jag sa väl VART jag ville gå så ledde hon mig dit, hihih) så det var en väldigt lyckad shoppingdag. Har samlat ihop alla kvitton men inte vågat räkna ihop summan än, om jag vågar det över huvud taget, hehe. Imorgon hinner jag inte alls blogga för har massor att göra, kanske hörs på kvällen. Tillsvidare får ni glotta på bilderna :D

Tog en paus i shoppingen för lunch som för övrigt var fett ovärt! Servitören kunde inte negelska och vi fick vänta nästan 45 minuter på maten och fick den sist av alla - trots att vi var där först...


Så gå ALDRIG hit!


Monica provar ursnygga skor (som hon sedan köpte) :D


Vi ville åka, men det kostade waaay too much och dessutom snurrade hjulet jättesnabbt :(


Jag utanför kronofogden (haha, fråga mig inte varför). Köpte tunikan på H&M btw, döskön :D


Fikat, som inte heller var jättegott, haha, ingen tur med det ätbara idag :P


Monica i solen, checka in det suuupersnygga halsbandet! :D


Bjuder på minen, tänkte vara seriös, sen ångrade jag mig, men hann inte riktigt, så det blev seriöst oseriöst :D


Åkte nedcabbat, det var askul :D :D


Monica frös så hon satte på full värme, haha :D


Inhandat;
Korallfägat linne från BikBok
Jeansshorts från Bling
Cupcake halsband från BikBok
Kavaj och linne från Gina Tricot
Gladiatorsandaler från Bianco
och så lite dricka från Systembolaget med men det lägger jag inte upp här ;)

90-05-26

Jag blev väckt av mamma och pappa kl. 07.40 med frukost på sängen, fatta, 07.40! Så tidigt har jag inte ätit frukost sen jag gick i skolan, jag tror faktiskt att jag till och med åt senare, gosh. Om en timme är Monica här och färden bär av mot Götet, ska bli super! Kanske hörs när jag kommer hem, annars imorgon, och, kameran är laddad!

Imorgon!

Imorgon är Dagen med stort D :D Hannah Fogman fyller 20! iiiiiiiiiiih :D :D Ska bli så himla kul att fira födelsedagen tillsammans med Monica i Göteborg, ser fram emot det massa! Shopping, shopping, shopping!

Såhäär glad kommer jag att vara!

Tisdag 25 maj

Japp, imorgon fyller jag TJUGO år! Fattar ni? Dagen man väntat på sen, ja, skitlänge, 18 var ju det första steget mot frihet, men 20. Nu kan jag göra nästan allt, utom att gå på vissa krogar i stan då. Nästa år är ju nästa steg då man fyller 21 och kan åkt till USA och dricka lagligt, haha. Idag regnar det och det är väl skönt det med, ingen "jag måste ut och sola"-press. Ska ta han om lite hushållssysslor här hemma, hade tänkt putsa fönster men det kanske inte är bästa idén när det regnar? Kanske kan ta insidan bara? Ska vika lite tvätt med och se fall det är något att stryka.

Jag och Lee, haha.

Imorgon bär det av till Göteborg med Monica och det lovas sol och i alla fall 14 grader, urskönt. Ska bli så kul att umgås med Monica, vi gör det allt för sällan. Har ju trots allt känt varandra sen dagis och är en av få barndomsvänner jag faktiskt umgås med, den andra är Lee, men hon bor ju som sagt inte i Sverige... Har ju tagit upp kontakten med Emma med, det var sjukt wierd, kändes inte alls som vi inte hade umgåtts på 10 år utan mer att vi hade umgåtts jättemycket. Vi har så mycket roliga barndomsminnen tillsammans :) Måste påminna mig själv om att ladda batterierna i kameran med, inte så kul att åka till Götet utan kamera, det är ju ett måste :D

Nej, nu ska jag sätta igång med att duscha och sen ta tag i tvätten. Kram kram.

Fin avslutning

Efter en lugn och minst sagt flummig kväll på jobbet mötte jag först upp Igor utanför Huset, Markus ville inte komma :( Sen ringde Frida och bjöd upp mig till Robert. Det var hon, Robert, Amanda och Mathilda, riktigt trevligt. Sen bestämde vi oss för att vi skulle våldgästa våran badtunna. Efter mycket om och men fick jag låna Roberts BMW, å saaatens vad den gick! Ingen Clio racer hääär inte. Jösses.

Vi badade nog någon timme innan vi upptäckte att klockan var efter två och det nog var dax för flickorna att åka hem. Vi hade allihop hoppat i med underkläder så Frida, Mathilda och Amanda virade in sig i varsin handduk, haha, såg för roligt ut. En mycket fin avslutning på lördagen tycker jag :)

Dimma

Fetaste dimman inatt, skojar inte, såg knappt grannhuset mitt emot.



Thumbs up!

Scandinavian Bars & Disco tishan från Mykonos och shorts = thumbs up!


Schteeek på altanen = thumbs up!

Sol

Jisses vilket härligt väder det har varit idag! Ljummet och sådär tropikfuktigt och sen på eftermiddagen sprack det upp och blev strålande sol! Jag passade på att dra på min shorts och lägga mig ute i solstolen en stund, mmhmm vad härligt det var! Tyvärr så verkar det som att det ska regna fram tills söndag då det ska vara uppehåll.. Lite trist när man vill ha sommarväder :( xx

Update: Vart sjutton kom allt regn ifrån? Det åskade och blixtrade med! Jösses..

Ny header

Vad tycker ni om den nya headern? Passade på att byta rubrikfärg med :) Ska sluta med "bloggsignen" med, den är rätt jobbig, eller vad tycker ni? "Bloggsignen";

Mobilbilder

Tänkte bjuda på lite mobilbilder :) Väldigt random bilder men tänkte att det ju kunde vara kul.

Promenaden med Tella som slutade tidigt på grund av ösregn.


Den sena onsdagskvällen som började i Stadsparken, jag vet, jag ser full ut men är helt nykter :)


På Hedins Bil med mormor (önskar mig denna i 20års present, såklart!)


Gamer humor. DGL = Deagle :D


Papi & Mami i tunnan :D


Baksidan, bilden är suddig för att solen var så himla stark :)


Också baksidan, tog denna för att ha den som bakgrundsbild :) Våran berömda snäcksamling med snäckor och stenar från alla våra resor. Från Fjällbacka på västkusten till Koh Lanta, Thailand och Naxos, Grekland m.fl.


Telenor

Var uppe på Telenors butik på A6 idag, hade lite frågor om min BlackBerry och eftersom det bara är dom och Tre som säljer BBs kan Telia inte hjälpa mig. Han sa att alla problem jag hade berodde på min operatör; Telia/Halebop. Killen på Telenor sa att anledningen till att BB valt Telenor och Tre som samarbetspartners var för att de var de enda som var kompatibla, att Telias nät inte kan stödja alla BBs funktioner. Det är ju sant, för allt funkar ju inte.


Sen började säljsnacket och som alltid låter det sååååå bra. Så nu tänkte jag höra med er om ni tycker att det här är bra; Jag har just nu Halebop kontantkort som jag fyller på för 200kr/mån och får då 3.000 gratis SMS till hela världen. Jag ringer oftast inte för hela summan, men oftast. Wi-Fi funkar på min telefon (gratis eftersom det är hemnätverk) men det mobila nätverket funkar inte.

Telnor erbjöd för 267kr/mån;
- 5.000 gratis SMS
- 100kr att ringa för
- Obegränsad fri surf (funkar där jag har täckning)
och bindningstiden var 0 mån (varav 3 mån uppsägning)

Det som oroade mig mest var ringnings potten, jag vill ju ha mer än 100kr, eller klarar jag mig på det? Är Telenor en bra operatör? Har alltid haft Telia/Halebop och har en gång testat Tre och var väldigt missnöjd.

Mina skor!

Mina skor från Nelly.com har äääntligen kommit! Dom är supersnygga! Lite svåra att gå i, är inte så van vid höjden, men det är ju en vanesak. Känns lite konstigt att helt plötsligt bli 1.76cm lång, man ser världen ur ett helt annat perspektiv.

Ska bjuda på lite bilder av skorna efter dessa härliga bilder från våran tunna i helgen :)






Gissa om jag blev glad när pappa kom in med den här och sa att den kom med posten :D


Ja, fethöga är dom i alla fall. Ni får ursäkta den snea bilden men självutlösare ftw :D


Dom är lite vingliga och det enda som går runt i huvudet är "Ramlar jag, bryter jag foten!" vilket kanske inte är den bästa tanken. Jag får öva, öva, öva :D


Påminn mig om att jag ska måla om mina tånaglar, haha :P

Vad tror ni om skorna? Kommer jag bryta foten? Fortsättning följer...

Sliten

Är rätt sliten efter en veckas sjukdom som hela tiden ändrar sig, nu börjar förkylningen lägga sig lite men istället äär jag jättehes och har fått tillbaka halsontet... Kan jag inte bli frisk någon gång?!

Jobbade igår med, 90-tals tema, vi spelade en massa gamla godingar såsom Brittan, Spice Girls och Vengaboys. Vi hade jättekul i garderoben i alla fall :)

Ikväll blir det jobb på Hemmakväll och jag hoppas verkligen att jag inte är så här hes då... Måste ju kunna prata ordentligt.

Rosett :)

Har varit hos Monica idag, hon är en gudinna som fixar mina naglar så super vaarje gång! Idag gjorde jag något ovanligt, nämligen en helt vanlig vit tipp, det ni! Vi satt och skvallrade som vanligt och bestämde lite preliminärt att vi nog ska åka till Malmö för shopping på min födelsedag! :D Hur kul som helst. Dock har jag bara varit i Malmö en gång och Monica aldrig, så någon som vet bra shopping?

Passar på att visa en bättre bild på min mobil samtidigt. Ser ni den übersöta rosetten på ringfingret?

Förresten tyckte mamma att jag var helt galen som köpte skorna från Nelly.com igår, haha. Söt.


Shoes!


Löning!

Eftersom jag är lite coolare än alla andra så får jag lön imon, haha, ne men på Hemmakväll får vi lön den 15e istället för den 25e :) Vilket jag tycker är rätt bra. Rik när de andra är fattiga, eller något i den stilen. Har redan en lista på vad jag ska spendera mina pengar på!

- Lägga undan en tusenlapp för att spara
- Fixa naglarna såklart!
- Köpa nya supergrymma skor från Nelly.com;
Visst är dom snygga? Det finns en hake bara - dom är 16 cm höga... Men det ska man väl klara av? Ska man vara fin så får man lida pin :D

Fan

Vaknade upp idag, fortfarande ont i halsen och helt bäng i huvet. Alltså inte sådär bäng som ni tror utan mer att huvet va helt tjockt och tungt och, gah! Jag börjar bli sjuk på riktigt, inte bara halsont. Var tröttare än vanligt så skulle inte förvåna mig om jag får feber... Det här suger. Läste i alla fall på Kenzas blogg att Bobby, kändisfrisören ni vet kommer till Jönköping imon(!!). Han har med sig goodiebag och en massa kul, jag vill dit, även om jag nu skulle ha feber. Någon som vill följa med? Läs mer om det på hans blogg.

Tystnad

Vaknade idag med vääärldens halsont! Fattar ingenting, jag har ju inte direkt gått ute i t-shirt eller något annat som kan ha framkallat en ond hals. Det här suger. Nu vill jag inte prata för då gör det ont, nu vill jag inte svälja för då gör det ont, nu vill jag inte äta för då gör det ont. Nu vill jag ha iskall cola för det är gott <3

Lördag = jobb

Idag klev jag upp lagom sent igen, runt halv 1. Sitter i köket med telefonen i högsta hugg och är socialt osocial mot mamma som gör mat. Fiskpaket blir de, ett aliminiumknyte med diverse skaldjur och potatis och goda kryddor och oljor. In med detta i ugnen och vips så har du en god, lättlagad niddag :). Ikväll blir det jobb på Hemmakväll till 23 men kvällen är inte slut där, ohnej, efter Hemmakväll ska jag direkt till Huset och jobba där, hjälpa flickorna i garderoben och såklart förgylla deras kväll med min CD-spelare för deb har de nog saknat! Puss på er och ha en superb lördag :)

Lista

En liten påminnelselista till mig själv om vilka filmer jag ska hyra, haha.
  • A Perfect Getaway
  • Flickan
  • Wallander - Arvet
  • The Orphange (Barnhemmet)

Torsdag kväll

Sitter i min säng och äter kylskåpskalla vindruvor och spelar på datorn, kan kvällen vara mycket bättre? :D

Dagsslut

Dagen är snart slut och jag har äntligen tagit röven ur vagnen och städat mitt rum! Har till och med satt i kort i två av ramarna jag köpte på IKEA. En hamnade på mitt sängbord och den andra vid fönstret. Jag bloggar från mobilen så kan inte visa några bilder nu men ska ta det så fort jag "hinner" och kommer ihåg. Ãr helt inne i Entourage igen så sitter i sängen och tittar på den senaste säsongen. Kanske hörs senare, puss och kram!

hemma

Jag som inte alls skulle vara pä stan länge kommer hem vid fyra tiden på morgonen.. Så nu ska jag tvätta bort sminket och sova, natti! Oh btw så skriver jag det här via internet i mobilen, för trött för att ta med datorn upp.

Reegn

Jag och Tella hann inte gå så långt innan det började regna, så vi gick tillbaka den biten vi hade gått så vi gick i alla fall ungefär 2/3 av Munksjön och det var tur vi gick tillbaka för bara några hundra meter från bilen började det ösa ner! Blöta satte vi oss i bilen och jag svängde förbi banken för att ta ut lite pengar.

Nu ligger Tella i köket för hon vill ha mer mat, haha, och jag sitter i vardagsrummet. Jag passade på att städa köket medan hon åt så nu är det Arbetsförmedlingen, städa rummet och laga mat kvar :) Tänkte att jag skulle gå ut med henne lite senare (när det slutat regna!) så hon får göra nummer två. Sen ska jag ringa och se fall det är någon hemma hos henne så jag kan åka upp å lämna henne. Vill inte laga mat osv när hon är här för hennes luktsinne är inte att leka med, hon kommer stå å tråna efter kycklingen forever, haha.

Munksjön

Snart ska jag åka bort och hämta grannens hund och så ska vi ta en riktig långpromenad runt Munsjön, hurtigt va? Känner att jag vill komma ut nu när det varit så fint väder och idag är det lite mulet med fortfarande varmt i luften. Sen ska jag till arbetsförmedlingen och banken för lite ärenden och sen ska jag städa köket, laga mat och städa mitt rum, för det gjorde jag ju som sagt aldrig igår...

My new baby

BlackBerry 9000 Bold

En liten tidig b-day gift från mami & papi <3 Tack Madde också! ;D


Sitter på Espresso house på A6, det nya fi...

resize_image_-83 (MMS)

Sitter på Espresso house på A6, det nya fiket med uteservering. Det är supermysigt men lär tycker att personalen tar lite lång tid på sig. Imon SKA jag städa rummet. Puss!


Ny mail

Har skaffat mig en ny mail (eller heter det mejl?). Anyways, anledningen var att "froggiih" kändes lite år 2000, behövde något nytt som kunde passa år 2010 och eftersom jag är den enda som heter Hannah Fogman så varför inte "[email protected]"? Den största anledningen var att jag tycker inte att "[email protected]" ser bra att pryda CVt med...

Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag! Bjuder på en Londonbild, ciaaao xx

Pasi och jag på älskade "The Ice Whalf" </3

Core

Idag är det uuuunderbart väder ute! Jag och mamma har haft ett corepass på altanen, haha. Jag grävde fram mina gamla idrottskunskaper från ettan och satte ihop en playlist och så var det bara att köra. Nu ska jag ta ett glas juice, sen ska jag duscha, sen blir det grillat till lunch, mumma!

1 maj 2010

Första maj. Första maj. Shit, tiden går fort, snart är det ju sommar! Och snart fyller jag 20 år, om 26 dagar rättare sagt. Igår var jag, Sophie, Fia, Martina, Amanda och Jenny hos Mathilda på en liten förfest. Jag känner att det har varit nog med fest i veckan så jag surplade på min cola.

Mathildas fruktiga drink med en turkisk drinkpinne.

Det blev utgång i alla fall. Centrum såklart eftersom det var studentfest på Sliver och Huset. Väl på Centrum märkte vi ju att de som är yngre än -91 var där... Vi kände oss äldst på stället! Vi gav upp på det vid 12 och stack till Huset. Där var det varmt, svettigt och vi var ännu en gång äldst på stället. Stannade inte så länge utan vid ett tiden körde jag hem folket men jag och Fia dansade vidare den sista timmen på Centan.


Sophie och Amanda

Såklart spökade mitt minneskort igår igen så det blev bara två bilder. Ska ner till Media Markt i helgen å köpa ett nytt! Gah, får ju megadamp på det, skitsurt.

RSS 2.0