London

Jag låg och funderade i över en timme på Londonresan igår innan jag somnade. Jag kommer helt klart åka dit med mixade känslor. Mitt senaste dygn där var rent ut sagt ett helvete, det var de jobbigaste timmarna jag någonsin upplevt i hela mitt liv. Bli väckt av en utskällning och att på några minuter få lämna ifrån mig nyckeln och börja packa. Hoppas aldrig att jag eller någon annan kommer uppleva detsamma - någonsin.


Samtidigt som jag tänker på detta så tänker jag även på allt jag upplevde under mina månader i detta världsmetropol, allt jag gjorde, allt jag såg, alla fina människor jag träffade och alla minnen jag har för livet. Jag tycker att detta helt klart slå mina dåliga minnen. Jag blir ändå nervös över resan, sådär illamående nervös. Att inte behöva åka dit själv och att kunna vara där med mormor och Frida som jag har känt hela livet och inte ha någon press all utan bara åka dit och njuta. Jag har rätt höga förväntningar med och det ska verkligen bli superkul att åka.



Jag tror vi alla tre kommer åka dit med olika känslor och förhoppningar, jag som ser fram emot att ta igen för det som hände sist och få ett bättre sista minne av London. Mormor som inte varit där på flera år och nog ser fram emot att se allt igen och uppleva allt på nytt. Frida, som aldrig har varit i London och få uppleva det för första gången. Jag ska se till att de får en minnesvärd resa båda två :) Shopping, turisting och god mat.



Kommentarer
Postat av: JuliaOfSweden

Hejj :)

Nu så har jag en tävling på bloggen .

Där man kan vinna en valfri t-shirt från http://www.phoenixtshirt.com

Det är bara och gå in på http://juliaofsweden.blogg.se/2010/march/tavling.html#comment och följa reglerna ! Kram !

2010-03-11 @ 18:04:20
URL: http://juliaofsweden.blogg.se/
Postat av: H a i d i s -

Hallådär! Hoppas du haft en bra dag hihi, sprider lite good karma nu på kvällen! :*

PS! , ska du se bella&tyra ikväll?

2010-03-11 @ 20:07:47
URL: http://haidis.se
Postat av: Leia ♥

Varför med mixade känslor??

2010-03-12 @ 16:08:31
URL: http://leiabloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0