31 december 2010

Sista dagen på det här året och det är ju nu man ska skriva en nyårsresumé. Men vem orkar gå igenom året som har gått när man kan tänka på året som ska komma? Det har redan gått 10 år på den ny millenniet, helt sjukt.

I alla fall... Ikväll firas början av ett nytt årtionde hemma hos Monica, ska bli superkul. Jag fick i uppgift att köpa godis och chips till 11 pers... Så jag måste snart gå ner till Hemmakväll och göra det, de flesta affärer stänger väl kl 14?

Ska ladda min digitalkamera med så jag kan ha med den ikväll, jag vet att det är lite tidigt men Gott Nytt År Allesammans!

Lite ny inredning

Är för lat för att kliva upp ur soffan för en bättre bild, men äntligen sitter den där, my preciousssssss ovanför min säng. Bästa julklappen från mina föräldrar <3



För lat för att ladda någon av mina kameror så en spegelvänd cambild på min bokhylla ovanför TVn. Smyckas av bland annat den senaste Twilight novellen "The Short Story Of Bree Tanner" och Bingo Rimérs självbiografi.



Ser lite boyish ut med håret upsatt såhär, maha.


Fick ni något mysigt i julklapp?

Yeah

Johanna sitter med telefonen och jag med datorn, wihuw, haha!


Mitt pimpin elefanthalsband.

Juldagen

Idag var vi fem stycken som fick sluta tidigt, jag skiter i om det innebär 4h mindre lön, idag vill jag faktiskt ut! Har inte varit ute sen jag flyttade hit känns det som, jobbar natt vareviga helg. Börjar inte förrens 13 imorgon så får ju passa på när tillfället kommer.

Sitter i sängen och har betalat räkningar, inväntar Johanna. Såg att Marcus var DJ på Twin ikväll, skulle ha varit superkul att höra honom lira, bara hört honom när han spelat lite hemma. Åldersgränsen är dock på 22 och dom brukar vara rätt stränga på juldagen... Nåja, jag är faktiskt sugen på Centan, haha, inte varit där på huuur länge som helst, haha. Får se vart det bär.

24 december 2010

Firar jul på landet i Skärstad idag, ska bli mysigt. Har tyvärr inte med mig kameran till mamma och pappa (där jag ska spendera två nätter) men jag kan försöka ta några halvdana med mobilen. Kan ha digitalkameran i väskan... Ha en fin jul allihop!

Hittad på Fokis.se


Jul hos mormor och morfar






Runt metern med snö.



Min suddiga innergård...




Ho Ho Ho

Tjuu, jag kom just hem från lite tidigt julfirande hos mormor och morfar. Vi firar lite redan idag för på julafton åker mina kusiner till Thailand, lyx, så då kan vi inte fira med dem.

Mormor och morfar hade även fixat en tomte, något som vi var helt oförberedda på men David gissade rätt på vem det var direkt.

Jag tog lite bilder som jag tänkte att jag lägger upp imorgon. Det är helt sjukt vad snö de hade där uppe! Tyvärr tog jag ingen bild på snön men den räckte en bra bit upp till fönstret, över en meter.


Lite julshopping

Köpte ju lite grejer när jag och Monica var och julshoppade, bland annat en liten växt (sån som behöver vatten 1 gång om året) som jag pimpade lite själv och en "strut" som jag bara tycker är så himla fina.



4 dagar kvar



Monica äter scones :)

Julshopping

Igår hade jag och Monica en heldag med shopping. Dagen bärjade med nybakta scones till frukost hemma hos mig sen for vi runt precis överallt känns det som och vi (läs: jag) köpte allt utom det vi skulle köpa men till slut tog vi tag i julklappsshoppingen och fick den överstökad. Vi avslutade våran shoppingtur med julbord på IKEA, som faktiskt var helt okej. Det var en sjukt lång kö till serveringen och vi kom dit just i rättan tid innan kön uppstod.

Hade med mig kameran hela dagen men tog bara bilder från frukosten och när jag kom hem, haha. Tänkte lägga upp dem under dagen (om jag kommer ihåg) tillvidare får ni nöja er med dem jag tog via mobilen.


De amerikanskt pyntade granarna på Blomsterlandet var verkligen to die for och det stod små lappar på vissa av granarna att de blivit "tingade" och priset låg på 2000kr..

14 December

Idag har jag knappt varit hemma, känns det som, eller jo, det har jag ju, men har haft något att göra hela tiden. Först på förmiddagen var ventilationskillen här (ja, han va snygg) och kirrade min fläkt, så nu ska den vara okej. Sen kom morfar förbi med frallor så vi hade en liten fika.


Jag har även varit nere på stan och köpt grejer till paketleken vi ska till jul, jag köpte sånt som jag vill vinna, haha, så jag hoppas att jag gör det!

Sen följde jag med hem till mormor och morfar någon timme. Mormor skulle in till stan så jag och morfar körde in henne sen shoppade vi en julgran med pynt på City Gross och gissa vad som stod utanför;


Den riktiga Coca Cola lastbilen! Happiness :> Dom bjussade på sånna dära colaburkar man får på flygplan, de där små ni vet, yum.

Träffade Jonna när vi skulle betala, hon jobbade i kassan. Har inte sett den gosen på säkert 2 år! Så himla kul att träffa henne igen, hon var ju au pair i USA samtidigt som jag var i England. Fast hon stannade i ett helt år, vi har massa att ta igen så jag måste ordna en dejt snart.


Grattis till mami som fyller år idag! Puss på dig :)

Nördig ring?

Läste just Fokis blogg och såg att hon hade skrivit ett inlägg om en sida som gör smycken av gamla PC och Mac tengentbordsknappar. Tyckte hennes kommentar om den här ringen var lite klockren "Jag vill gärna ha delete-ringen. Med den skulle jag peka på all snö med mitt finger och klicka på delete! ^^"


Visst är det lite nördigt men samtidigt lite coolt? Sidan hittar ni här.

I'm in heaven - London style

Chai pulver från Espresso House, smakar precis som det jag tog slut på i London.




Com Hems Digital-TV Large med MTV Rocks, förmodligen UKs bästa TV kanal. Kollade på den 24/7. Lite trist att reklamen är densamma som för 1 år sen bara, haha.


Nu har jag hela Com Hems utbud av TV kanaler i 3 månader och dessutom blev bredbandet gratis. Någon som vill ha en TV-kväll? Haha.

Och som grädden på moset visar de 30 Seconds To Mars live just nu på MTV Rocks <3 <3

Så JÄVLA onödigt!

Läste just den här artikeln på Jnytt.se och blev förbannad, det är ju så himla onödigt att förstöra ännu mer. Jag förstår inte ens varför man ens skulle tända på byggnaden från början? Det gynnar ju ingen och det är något som drabbar både Huskvarna och Jönköping. Idrotten är ju en stor kultur i de två städerna och speciellt under vintern då det är mycket aktivitet på de olika is-rinkarna runt om i stan. Har bara två ord för folk som förstör för andra och det är jävla kioskmongon. Hoppas ni sover gott om nätterna!



Fler artiklar om händelserna på Vapenvallen har ni här och här. Bildspel.

P-mos

Nu ska jag för första gången i mitt liv göra eget potatismos - önska mig lycka till!

Doggy

Idag är jag hundvakt åt Kevin, han är verkligen som en bebis, gnäller om man inte klappar honom och vill bli klappad hela tiden. När han inte vill bli klappad sover han eller vill ut å kissa. Sen så äter han ju emellanåt också. Tur för honom att han är så liten och gossig och söt!

Nu sitter han och spanar ut genom fönsterna och tittar på alla fulgubbar, haha.

Andra advent



Har precis avslutat min frukost bestående av nybakta scones med marmelad, apelsinjuice och pepparkakor och till det spelade jag en jullista från Digster. 19 dagar kvar till julafton!

Julmys

Nu har jag äntligen tagit tag i de envisa röda dammråttorna! (Det är filten som fäller röda tussar) Jag har även hunnit med några maskiner tvätt och märkte nu att mitt sköljmedel håller på att ta slut, jag har en tendens att överdosera med det...

Frida och Hake kom förbi och somnade i soffan, lite deja vu för sist jag skulle städa så kom de och somnade i soffan då med, men det är alltid lika trevligt med sällskap.

Även om jag har städat så har jag inte mått bra, mitt huvud är helt tjockt av snor och hostan sitter i halsen hela tiden. Jag är trött i hela kroppen och hade det inte varit så ofräscht här hade jag nog legat i sängen hela dagen.

Juste, lovade er lite bilder på julmyset men eftersom jag inte har tålamod att riktigt lära mig fota med dåligt ljus så blev en del bilder suddiga, men här har ni några i alla fall :)






Låg uppdatering

Ni får ursäkta min låga uppdatering men jag tror inte ni vill att jag ska berätta om morgonens hostattack, dagens snorkvalité eller hamburgare, för det är det mina dagar har bestått av den senaste veckan. Jag ska storstäda lägenheten i helgen och julpynta lite så kan ju ta lite bilder så ni får se mitt mys.

Ikväll kom mamma förbi och vi åt lite kvällsmat, även om det är skönt att vara själv så är det trevligt med lite sällskap av mamma ibland, pappa med för den delen :)

Jag och Pepsivovven :)

Nu ska jag inte göra ett skit, vem vet, jag kanske går och lägger mig tidigt ikväll, annars har jag ju faktiskt en lång, härlig sovmorgon framför mig på lördag. Är sugen på en ny bloggdesign med, något juligt, några förslag?

I've missed you


RSS 2.0